Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Nozīmes lampiņām.

14. Marts 2006, 21:16

Kolodki vrode menjatj nado, perednie! Tam datchiki stojat!

Nozīmes lampiņām.

14. Marts 2006, 21:20

skoree vsego ti prav...u menja ona zagoralasjpri nazhatii tormoza...spasiba...nada ehatj v serviz :? zasada :( :D

Nozīmes lampiņām.

14. Marts 2006, 21:36

[user]115191|SID_190|[/user]VAPROS ! chto oznachaet lampochka na pribornoj paneli ... ona vigljadit tak : krug vakrug kotorogo punktirnie polukrugi po storonam... :?

Ručņik?

Nozīmes lampiņām.

14. Marts 2006, 22:01

nee...ne ruchnik...ruchnik ja znaju kak vigljadit...vidima ja ploho opisal ...skoree vsego eto koldki

Nozīmes lampiņām.

14. Marts 2006, 22:22

Aaa, nu da ...kolodki stjerti =)

Nozīmes lampiņām.

15. Marts 2006, 09:45

[user]110421|Explo|[/user]man gan logu šķidruma bachoks jau iet uz beigām, bet lampinja nedeg

tas ir gļuks viņš rodas tad, kad datčiks vispār atslēgts. pārbaudi kontaktus.
ja pieslēgts un lampiņa deg visu laiku - vainojam datčikts.

Nozīmes lampiņām.

15. Marts 2006, 09:46

[user]1874|jipis|[/user]Aaa, nu da ...kolodki stjerti =)

tieši tā, ja neg;luko lampočkas un kontakti, tad jāmaina kolodkas. tācu var nesteigties, to vēl uz ilgu laiku pietiks. kad droši un spilti iedegsies - brauc mainīt.

Nozīmes lampiņām.

15. Marts 2006, 09:48

[user]76013|meridians|[/user]Sveiki. Man vakar bija taapati probleema ar ellas lampinju braucot no Ventspils. Uzsitu viegli pa paneli ar roku. Nodziest. Bet puscelja saaka regulaari iedegties un nodziest. Bet no riita skatijos ka viss OK. Panjeemu uzleeju paaris gramus un liidz shim riita nekaada vaine:)

Tā visiem ir, eļļa ar laiku pazūd. ja sāk īsaicīgi iedegties uz pastavigajiem nelieliem apgirezieniem - tad ja tas tevi satrauc -nopērc 1L tās pašas formula eļļas un pielej. viss būs ok. es ik pēc pusgada leju visādas prisadkas. it kā labāk dzinējam un ŗukstosais daudzums tiek papildināts.

Nozīmes lampiņām.

15. Marts 2006, 09:51

[user]76013|meridians|[/user]Sveiki. Man vakar bija taapati probleema ar ellas lampinju braucot no Ventspils. Uzsitu viegli pa paneli ar roku. Nodziest. Bet puscelja saaka regulaari iedegties un nodziest. Bet no riita skatijos ka viss OK. Panjeemu uzleeju paaris gramus un liidz shim riita nekaada vaine:)

ārprāc. man lampiņas vēl nekad negļukoja. gļukoja tikai uz centālas konsoles. mainu regulāri, jo man ir tuningotas lampinas (sarkanas).

Starp citu, ja kāds izdomās ielikt venrilatora rokurīšos LED krāsainos, tie visdrīzāk nederēs, jo ir garāki nekā parastās spuldītes. a priekš ciparu un virziemu izgaismošanas (turat) vispār neder, jo vairākums LED staro tikai uz priekšu. tāds lūk hints :-)

Nozīmes lampiņām.

15. Marts 2006, 09:55

[user]16948|Arturinho|[/user]
[user]25951|Labs|[/user]Logu skjidrums 124 iedegaas kad knapi puse no kopeja tilpuma iztereets, HVZ kapeec ...

man ta nav, tikai, kad gandriiz sauss... :?

Tev visdrīzāk stāv neoriģināls, bet no w123 (pimēram). viņš ir garāks. to viegli noskaidrot - 3 ciparu uz augšas norāda uz modeli.
w124 mērītājs logu šķidrumam darbojas kas 2/3 ir izlietoas. vispār man tas nepatīk, jo katru nedēļu jāpielej kaut kas, savādāk deg un tumsā baigi kaitina.

Kad iepriekšē`jais gļukoja un lampiņa degusi visu laiku - es noņemtu kontaktus no mērītāja un tad viss čiki piki.

visār tad magnētiskais mērītajs ir tik jūtīgs, ka servisos stāsta, ka vas sabojāties pat lejot ziemā sūdīgu logu mazg šķidrumu (tipa no Maximas). bet tas ir kā paveiksies.
Tēma slēgta