Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
06. Septembris 2005, 20:52
Ir dzirdēts par lūku kaitēm MB ,var jau pamēģināt ,īsti gan labi neizskatīsies ,bet ziema....,mehāniķis gan ...
.gif)
, ja būs caura riepa šis var pateikt ,ka nekādu problēmu -brauc uz diska ,būs tikai drusku skaļāk

, ja gadienā uzrodas skaidrība par vainu -padalies pieredzē.Lai veicas.
19. Decembris 2005, 14:42
Nu tad tā - viens MEGA-sapraatiigs choms apskatiija un iepeetiija... 99% varbuutiiba, ka imobilaizers nepareizi piesleegts - tipa, kad ir izsleegts, pateeree straavu...

...bet veel jau aizdomas var krist arii uz citiem "device", kas uz 9.droshinaataaja gulj... to deviito, kad izrauj, var droshi atstaat mashiinu uz ilgu laiku - zinu, ka pacelsies
19. Decembris 2005, 15:20
Jā blin! W124 200D. Man vasarā pirkts jauns Vartas aķis šorīt tika noņemts un aizvests lādēt! Vakarā skatīsimies vai notiek uzlāde un cik lielā mērā. Un šī šaize sākās tagad kad palika aukstāks. Tiesa nedēļu atpakaļ, uz pusotro diennakti biju atstājis salona apgaismojumu un loģiski, ka aķis nevarēja iegriezt. Pielaidu ar vadiem un it kā viss ok. Pabraucu nedēļu un vakar vakarā jūtu, logu tīrītājs tā slinki strādā... Atstāju nu uz kādām stundām piecām. Paciemojos, startēju un tā knapi (man paldies Dievam lec uz pirmu apgriezienu) pieleca. Nobraucu kādu 1km, izslēdzu dzinēju un pēc tam p....ecs.
19. Decembris 2005, 15:48
ja tev motoram darbojoties logu tīrītājs "tā švaki strādā" tad tā nav akumulatora vaina...
19. Decembris 2005, 15:59
[user]83747|pinguin|[/user]ja tev motoram darbojoties logu tīrītājs "tā švaki strādā" tad tā nav akumulatora vaina...
Es domāju tur var būt vairāki iemesli (labāki un sliktāki)
1. ģenerātora siksna nav kārtīgi nospriegota. Pie maziem apgriezieniem griež, bet pie lieliem izbuksē un nedod vajadzīgo griezienu.
2. kaut kas ar ģenerātoru.
3. Kaut kur iet uz īso un ir lieli zudumi. (laiciņu atpakaļ mainiju releju, kas saistīts ar pagriezienu gaismām. Pirku šrotā) Jāpārbauda???!!!!!
19. Decembris 2005, 16:02
Akumulatoram pēc tās piespiedu izlādēšanās nedēļas laikā tak vajadzēja uzlādēties normāli no ģenerātora???? Kādi 300km nobraukti.
19. Decembris 2005, 16:27
ja kas - man ir ģenerators.
19. Decembris 2005, 16:39
Tev gan viss ir
19. Decembris 2005, 19:11
Ja siksnai p... tad stūri līdz galam izgriežot stipri čīkst.
19. Decembris 2005, 19:43
Man ziemā ir tāda problēma, ka no rīta, ja auto pastav garāžā kādu dienu, nevar pielaist... Ja katru dienu ņemu auto, tad viss OK! Es domāju, ka tas varētu būt akumulators...