Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
17. Augusts 2005, 13:51
[user]379|Mizx|[/user]
[user]34483|Richijs|[/user]hm.. a eļļas filtra vaina nevar būt?
Pat ja taja ir vaina, tad motoram var but problema...
kāda? :?
17. Augusts 2005, 13:59
Cik tad bija jāturās spiedienam pie karsta motora un brīvgaitā W124?
Manējais citreiz nokrīt uz 1, bet parasti turās ap to 1.5.
17. Augusts 2005, 14:04
Cik zinu, MB ar tiesi to atskiras no citiem auto, ka ella tiek merita tiesi motora, attiecigi tas cipars, kas radas paneli, ir tas, kas ir motora. Ja tur ir par maz, tad motora nav ellas, lai cik raditu "limenradis" pie motora vai vel nez kas. Ja tur nav 3, tad braukt nebutu ieteicams, jo motors vienkarsi izdegs. Protams, ja servisa nepierada pretejo. Vismaz es brauktu uz servisu un nebrauktu lauka, kamer vaina nav atrasta un noversta. Tagad pat vajadzeja ellu parbaudit un meistari parbijas, ka es esot braucis ar degosu lampinu, piedevam, ne maz kilometru. Bet kamer raditajs rada vajadzigo, tikmer nesatraucos.
17. Augusts 2005, 14:05
[user]398|Renoir|[/user]Cik tad bija jāturās spiedienam pie karsta motora un brīvgaitā W124?
Jasatraucas esot sakot no kadiem 0,8 un zemak, jo ellas ir dazadas un ilgak braukusam tas radijums varetu noslidet zemak, bet ne zemak par 0,8.
17. Augusts 2005, 14:06
[user]398|Renoir|[/user]Cik tad bija jāturās spiedienam pie karsta motora un brīvgaitā W124?
nu jā tur jau tā lieta, ka ja silts motors, tukšgaitā 1,5 bet nu manējam viss par 1 zemāk, tukšgaitā aptuveni 0,5!!
17. Augusts 2005, 14:10
Vai vienkarsak nav aizbraukt un parliecinaties par stavokli, nevis meginat uzminet -- interesanti, ir spiediens, vai nav...
Ziema, kad nevar nomazgat logus, tad ari nesez un nemin, vai sistema vienkarsi ir tuksa, vai tomer aizsalusi, par to parliecinas...
17. Augusts 2005, 14:17
izdomāju vislabāko variantu - spiediena mērītājam izurbšu caurumu, pielodēšu kapara trubiņu, ievilkšu to salonā un pieslēgšu parastu eļļas spiediena mērītāju no traktora - tas nekad nemelo. Kādu laiku pabraukšu un tad jau būs skaidrs, vai spiediens raustās dēļ dačikiem, vai dēļ reālām spiediena maiņām motorā.
17. Augusts 2005, 14:28
Tukšgaitā 0.5... :? Normāli vajadzētu būt uz 2, braucot uz 3
17. Augusts 2005, 14:33
[user]21237|Alis|[/user]Tukšgaitā 0.5... :? Normāli vajadzētu būt uz 2, braucot uz 3
tādēļ es te arī satraucos!
hm.. bet kur ir normāls servis kur varētu uztaisīt diagnostiku?
17. Augusts 2005, 14:41
Grūti pateikt, nav bijusi vajadzība priekš šadas diagnostikas. Varētu pamēģināt Čiekurkalnā (laikam SIA Rolis) tie nodarbojas ar MB motoru diagnostiku. Vispār es ar tādu eļļas spiedienu apkārt nebraukātu, jo sadalenej kirdik (no neeļļošanas) iestāsies drīz ---> galvas kapitālais remonts garantēts. :whistle: