Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Resetot w210 transmisijas atmiņu?

21. Decembris 2011, 18:22

Oficiālu avotu neatradu, bet parastās publikas viedoklis ir, ka 722.6 esot adaptīva.

Nu man vismaz kaut kas notika - pēc 5 sec ar pedāli grīdā (motors protams izslēgts) ekrānā parādijās eļļas kanniņa un kaut kas vāciski (vāceni neprotu), bet es pārkāpu instrukciju - atvēru par ātru durvis, tāpēc par rezultātiem nevaru spriest (tādu nav) :)

Vienā citā lapā izlasīju, ka pirms procedūras motoram jābūt uzsildītam uz 80 grādiem - temp. ir viena no lietām, ko kārba ņemot vērā slēdzoties.
http://www.benzworld.org/forums/w210-e- ... 22-6x.html

Vēl variants - pat pamācībā ir rakstīts, ka for perfomance driving jālieto pozīcija "4"
Tā varētu būt viena no programmām?

Attēls

Nu vispār ir, kur rakt. Ja kaut kas sanāks, došu ziņu.
Pēdējo reizi laboja Hūns - 21. Decembris 2011, 18:25, kopā labots 1 reizi.

21. Decembris 2011, 18:37

Tas "performance driving" 4. ātrumā nozīmē to, ka nav ieteicams lietot kikdaunu, bet mehāniski pārslēgt 4. ātrumu, ja skaidri zini un paredzi apdzīšanas manevru. To nozīmē tas "performance driving". Kaut kādiem Jaguar tas pat bija kā poga uz stūres, kuru piespiežot kārba pārslēdzas uz vienu zemāku pārnesumu, drošības nolūkos. Kikdauns nav labs kārbai, jo ir mākslīgas pārslodzes, jāslēdz mehāniski! Tā ka lasi pamācības uzmanīgāk!
Pēdējo reizi laboja Mizx - 21. Decembris 2011, 18:38, kopā labots 1 reizi.

21. Decembris 2011, 20:53

varu padalities pieredzee ar Jaguar S Type karbu :D mashina vnk staveja 5 stundas bez batarejas, jo mainija sveces utt. Adaptacija pati nokrita. Mashina saka braukt citaadaak, reakcija uz gazi saasiaajaas, man patika vairaak, nekaa pirms :super:

21. Decembris 2011, 21:19

s4astlivije ļudi 4to restart korobke pri pomowi akuma sdelatj možete...netowna na Das Auto,vimoraživajet eta adptacionaja opcija...:alko:

22. Decembris 2011, 08:32

21 December 2011 18:22:21 Hūns rakstīja:
Nu man vismaz kaut kas notika - pēc 5 sec ar pedāli grīdā (motors protams izslēgts) ekrānā parādijās eļļas kanniņa un kaut kas vāciski (vāceni neprotu), bet es pārkāpu instrukciju - atvēru par ātru durvis, tāpēc par rezultātiem nevaru spriest (tādu nav) :)

Eļļas kanniņa parasti parādās pēc 20 sekundēm ar ieslēgtu aizdedzi bez motora starta. Tas ir piedāvājums pārbaudīt un parādīt eļļas līmeni motorā. Ja būtu smadzenes uzliktas angliski, tad teksts būtu Display oil level? Nospiežot 0, rezultāts varētu būt Oil level OK, Fill 0.5L, Fill 1.0 L, Fill 1.5L. Kaut kā tā. Gudrs, maita, ir M112.

29. Decembris 2011, 19:41

OK, tātad šodien sapratu un izdevās.
Fīča strādā un dod jūtamu efektu - kārba kļūst atsaucīgāka.
Kāpēc sākumā nesanāca? A es nepareizi darīju.
Attēls
Griezu atslēgu uz pozīciju 1, kad strādā radio un pārējās figņas, bet vajag uz pozīciju 2 - to, kas ir tieši pirms motora starta.
Pamēģiniet - viss notiks. ;)
Pēdējo reizi laboja Hūns - 29. Decembris 2011, 19:42, kopā labots 1 reizi.

26. Janvāris 2012, 01:09

Hei, nu kas notiek, neviens nav pamēģinājis, nav sanācis, nav atsauksmes? :)

26. Janvāris 2012, 10:05

26 January 2012 01:09:26 Hūns rakstīja:
Hei, nu kas notiek, neviens nav pamēģinājis, nav sanācis, nav atsauksmes? :)

Kā jau minēju, pamēģināju.
Likās, ka labāk palika, bet neko daudz nejūtu.

26. Janvāris 2012, 10:11

Es tak jau sākumā rakstīju, ka daru to principā regulāri reizi gadā, bet pie datora. Un daru tāpēc, ka ir jūtams uzlabojums. Kad nepatīk, kā slēdzas, tad sāku ar kļūdu dzēšanu. Un, kā jau teicu, Latvijas ātrumiem to īpaši neizjutīsi, tik cik līganāka pārslēgšanās, es servisu ieplānoju, kad uz bāņa pie 180 km/h nevar vairs iespiest grīdā un kārbai rodas problēmas izdomāt vai slēgt 4. vai 5. ātrumus. Vienkārši citu dinamiku neiegūt, līdz 100 km/h atšķirības nebūs.

27. Janvāris 2012, 13:43

Renoir, tu esi pārliecināts, ka darīji pareizi - atslēga bija 2. pozīcijā, nevis 1. (skat. bildi augstāk)? Jo starpība ir jūtama, jābūt jūtamai - nedaudz iespiežot kārba slēdzas manāmi vēlāk, un, kā mēs zinam, tikai pie trešā RPM tūkstoša paliek interesanti... :)

Mizx, nu es to daru reizi nedēļā, jo apmēram tik ātri kārba iemācās un pieņem kādu no komfortablajām programmām, un bez kompja, bet ar augstākminēto metodi, kurai esmu jau piešāvies, aizņem kādas 3 minūtes un var doties ceļā. :)
Tēma slēgta