Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
27. Jūnijs 2011, 18:17
atradu, bet droshinaataajs ir dzivs un vesels. Mocit tur iisteniibaa nau ko, jo sliedeem nekas netraucee, un, spiezhot pogu, vispaaar nekas nenotiek. Taa shtorka neraustaas, vispaar nekaadu skanju vai kustiibu. Pedejo reizi, kad, lietoju, vinja vnk paraustiijaas un viss. Vnk nomira motors?
27. Jūnijs 2011, 19:00
Netipiski kaut kā.
27. Jūnijs 2011, 19:19
nu vot tur taa lieta ... vnk neko nedara. Paraustiijaas vienu reiziun tagad klusums. Tas saakaas jau vakar, kad gribeeju pacelt, iesleedzu aidedzi uz stavoshas mashiinas un nekas nenotika. Paspaidiiju to pogu un kaut-kaa aizgaaja. Shodien vispaar nereagee. Mosh kada vaina pashas pogas kontaktam? Vnk ar paceltu shtorku baigi nepraktiski braukaat, ir sevishki braukt atpakaljgaitaaa
27. Jūnijs 2011, 19:48
27 June 2011 20:19:54 SJ rakstīja:
nu vot tur taa lieta ... vnk neko nedara. Paraustiijaas vienu reiziun tagad klusums. Tas saakaas jau vakar, kad gribeeju pacelt, iesleedzu aidedzi uz stavoshas mashiinas un nekas nenotika. Paspaidiiju to pogu un kaut-kaa aizgaaja. Shodien vispaar nereagee. Mosh kada vaina pashas pogas kontaktam? Vnk ar paceltu shtorku baigi nepraktiski braukaat, ir sevishki braukt atpakaljgaitaaa
Braukt ar aizkariņu ir tas pats, kas ar tonētu logu, vismaz man tāds iespaids palika. Tāpēc pagaidām esmu piebremzējis ar aizkariņa uzlikšanu, jo tas + tonēts stikls noteikti ir kā melna siena.
27. Jūnijs 2011, 20:31
ehh, baigi labi buutu zinaat, kaa vinju atkal dabuut pie darba

kkaa divaini, mashina pastaaveeja un tagad nestraadaa tas galvasbalsts un shtorka...
Ir iespeejams, ka reaali kkas notika ar pashu pogu, jo pilnigs klusums.
Pēdējo reizi laboja
SJ - 27. Jūnijs 2011, 20:32, kopā labots 1 reizi.
27. Jūnijs 2011, 22:59
Ja drošinātājs vesels,es drošvien sāktu ar slēdzi.Tur var būt nekontakts.
Var paskatīties elektroshēmā,vai balsts ar štorku nav uz vienas elektro līnijas-ja ir ,tad tur kautkas nekontaktē.
Vēl jau arī pie štorkas motora ir jābūt kontaktiem,ko var pārbaudīt.
Reizēm tā gadās,ka vienlaicīgi atsaka vairāki nesaistīti mezgli.