Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

elektro - štorka

19. Decembris 2010, 15:33

19 December 2010 11:57:04 Misters X rakstīja:
Es to darīju ar ieroču eļļu.

Kur tādu var iegūt?

elektro - štorka

19. Decembris 2010, 15:40

Jebkurā ieroču veikalā. Pirms gada pirku šautuvē/ieroču veikalā pie Dailes teātra.

elektro - štorka

19. Decembris 2010, 20:52

es vnk paneemu pie paziistama mednieka. Tehniski, ta nav tikai ierochu ella, vinja skaitaas it kaa par universaalo, maksaa ap 5 latiem

elektro - štorka

19. Decembris 2010, 21:29

isa atskaite - viss strada nevainojami! Shtorka tagad braukaaa divreiz aatraaak, spogulji salokas pilnigi sinhroni, atpakaljgaitas antennas (parktorniki :D ) ari izbrauc ljoti gludi. Ta ka, paldies par ieteikumu!!

Vieniga problema tomer ar to shtorku paliek - nevienmerigi salokas - kresaa shtanga saak kustibu atrak par labu un taa konstrukcija bishk apgaazhas, bet tagad salokas ta pat no pirmaas reizes.

elektro - štorka

19. Decembris 2010, 21:32

palūri kā ir citām CL, moš tā jābūt.

elektro - štorka

19. Decembris 2010, 22:53

nu nezinu. Kka tas viss neizskataas, ka ta ir jabuuut :D vnk shtangas sak kusteties asinhroni. Visu saelloju, bet tada sajuta, ka kkas tai shtorkai kavee kustiiibu. Domaju ka tomer jasalokas sinhroni ... Ka jau teicu, pec elloshanas salokas no pirmaas reizes, jo kkur pusee otra shtanga jau paguust tikt klaat pirmajai un viss aiziet labi. Sak apgazties tikai tad, kad tas aiskars sak braukt apakshaaa no pilniigi atloociitaa stavoklja. Ja no kadas puses, tad viss notiek labi ... Koroche, kaut-kaa taaa :D Mosh ir kadas idejas? Ar rokaam tur visu apchamdiiju, it kaa nekadu skerslju tam shtangaam nav, bet viena bremzee.

elektro - štorka

20. Decembris 2010, 00:28

Visam jānotiek sinhroni, tā kā ir kaut kāda aizķeršanās.

elektro - štorka

20. Decembris 2010, 00:39

tur taa lieta. Jautaajums ir kur sho aizkershanos mekleet? Motorinjaa vai elementaari tajaas sliedees, pa kuraam brauc shtangas?

elektro - štorka

20. Decembris 2010, 00:47

Motoriņš tur viens un darbina visu reizē, nomaināms atsevišķi. Tā kā meklē vien sliedēs. Un tad pozitīvais — nav jājauc ārā viss plaukts, jo visam jāvar tikt klāt tāpat. Tas mehānisms tiešām ir primitīvs un ja neskaita stiprinājumu pie virsbūves un motoriņu, viss pārējais ir redzams no salona. Varbūt tur kaut kas, aiz kā ķeras un viss, jāskatās!

elektro - štorka

20. Decembris 2010, 00:56

klau, a to shtorku var kka dabut redzamu no otraas puses, kura ir pie stikla? vnk nav reali iespejas apskatiiit tas sliedes, vienkaarshi neredz. Baigi lociiit vinu ar rokaam man ari nemaz negribeetos, parak trausla izskataas. Var kka saellot pashu shtangas galu, kursh shajaas sliedees brauka? Jo, cik esmu skatiijies, nekadu shkerslju tur nav(
Tēma slēgta