12. Septembris 2009, 20:10
12 September 2009 21:04:08 Mizx rakstīja:Tas jau nav no jaunuma vai vecuma, bet no pretizslīdēšanas sistēmas!!! Jo arī vakuuma ar pretizslīdēšanu atslēdzas! Protams, jaunās jūtīgākas, tas arī viss.12 September 2009 21:01:04 aldjuha rakstīja:12 September 2009 20:54:30 Mizx rakstīja:
Loģiski, ka bez pretizslīdēšanas sistēmas kruīzs izslīdot neizslēdzas... nekas jau tam nedod komandu, ka būtu jāatslēdzas! Kruīza lietošana vispār saistīta ar dažādiem riskiem, ja nedomā ar galvu!
nu tur bija tā, ka dāma brauca no tallinas, samiegojusies pēc darba "strlkas" un viss nelāgi notika. kā noprotu auto uzturēja vilkmi ratos.
jaunajām kruīzenēm nekas tāds nenotiktu.
12. Septembris 2009, 20:37
12 September 2009 20:52:28 Mizx rakstīja:
W124 paspēja būt abas versijas — gan vakuuma, gan elektroniskās. Zinu, jo tiek viena pārlikta. Un nav tā, ka vakuuma būtu nez kādas nedrošās, vismaz uz MB tās strādā ideāli. Citiem auto, piemēram, Mitsubishi, kruīzs ir pilnīgs murgs un nekāda degvielas ekonomija nesanāk.
12. Septembris 2009, 20:44
Pedālis grīdā pazūd pat W204! Tam vajadzētu būt elektronoskajam. Nesanāca iedziļināties, ko tur meistaro, bet vakuuma kā saprotu darbojas pilnīgi bez elektromotoriem.12 September 2009 21:37:59 plashs rakstīja:12 September 2009 20:52:28 Mizx rakstīja:
W124 paspēja būt abas versijas — gan vakuuma, gan elektroniskās. Zinu, jo tiek viena pārlikta. Un nav tā, ka vakuuma būtu nez kādas nedrošās, vismaz uz MB tās strādā ideāli. Citiem auto, piemēram, Mitsubishi, kruīzs ir pilnīgs murgs un nekāda degvielas ekonomija nesanāk.
Nu man ir mehāniskā -elektronisks vadības bloks kas piejūgts spido un otrā galā prasts elektromotors kas piespiež gāzi vai atļaiž directly pie gāzes sviras. Tu gribi teikt ka mans jau ir elektroniskais? tie tyakš ar kompi regulējas un nev nekādu manuālu gāzes spiešanu.
12. Septembris 2009, 22:48
12 September 2009 21:44:45 Mizx rakstīja:Pedālis grīdā pazūd pat W204! Tam vajadzētu būt elektronoskajam. Nesanāca iedziļināties, ko tur meistaro, bet vakuuma kā saprotu darbojas pilnīgi bez elektromotoriem.12 September 2009 21:37:59 plashs rakstīja:12 September 2009 20:52:28 Mizx rakstīja:
Nu man ir mehāniskā -elektronisks vadības bloks kas piejūgts spido un otrā galā prasts elektromotors kas piespiež gāzi vai atļaiž directly pie gāzes sviras. Tu gribi teikt ka mans jau ir elektroniskais? tie tyakš ar kompi regulējas un nev nekādu manuālu gāzes spiešanu.
Fui! Kāds pēē daimlerim