Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

HELP !!!

23. Jūlijs 2009, 23:41

tik smuki gan tur nekas nestepselejas kopā :D

HELP !!!

24. Jūlijs 2009, 00:37

nezinu, man kautkā bez īpašām problēmām sanāca nomainīt dzinēja vadus.... tik beigās droselas štekeri ar tukšgaitas gaisa vārstu nepareizi saspraudu :shura: ,jo tie bija pirms manis biku uztjūnēti :doh:

HELP !!!

24. Jūlijs 2009, 19:41

kheh..
sveiki , izpalīdziet vēl mazliet :D man tā shēma neder, tā shēma ir paredzēta 4-cilindrīgajam motoram , a man tacu 6 cilindri un taajā shēmā arī nav iezīmēts tas otrs relejs kas nāk pie sūkņa releja , izmērā un izskatā tāds pats kā sūkņa relejs,, ;(

HELP !!!

24. Jūlijs 2009, 22:02

24 July 2009 20:41:35 reinis___ rakstīja:
kheh..
sveiki , izpalīdziet vēl mazliet :D man tā shēma neder, tā shēma ir paredzēta 4-cilindrīgajam motoram , a man tacu 6 cilindri un taajā shēmā arī nav iezīmēts tas otrs relejs kas nāk pie sūkņa releja , izmērā un izskatā tāds pats kā sūkņa relejs,, ;(

tu tur pa jaunam vadus lodē vai ko dari?

HELP !!!

25. Jūlijs 2009, 00:03

man vecā provodka kas uz salonu iet jasaliek ar jauno motora provodku ,, ja lpdeju kopa tur vajag savādāku shēmu kur vēl tas 3 da4iks ir.

HELP !!!

25. Jūlijs 2009, 00:07

tb nevis da4iks bet relejs

HELP !!!

25. Jūlijs 2009, 09:23

Īsti nesaprotu, kāpēc jāpārvelk, bet esmu saskāries ar to pašu problēmu. Vispār W124 vajadzētu būt 3 pamata vadu daļām — motortelpa, salons un pakaļgals. Arī biju domājis, ka nomainot motoru pietiks nomainīt motortelpas vadus. Viss beidzās ar pilnīgu vadu pārvilkšanu, jo ne ABS, ne ASR un vēl šo to nevarēja savilkt ar esošajiem vecajiem vadiem. Tā kā nezinu, vai vērts čakarēties pa vienam vadam, ja problēma izrādījusies līdzīga. Jārauj vien salons ārā un jāvelk visi oriģinālie vadi no donora! Pa vienam taisot tur pēc tam var sanākt nepatikšanas.

HELP !!!

26. Jūlijs 2009, 00:18

25 July 2009 10:23:40 Mizx rakstīja:
Īsti nesaprotu, kāpēc jāpārvelk, bet esmu saskāries ar to pašu problēmu. Vispār W124 vajadzētu būt 3 pamata vadu daļām — motortelpa, salons un pakaļgals. Arī biju domājis, ka nomainot motoru pietiks nomainīt motortelpas vadus. Viss beidzās ar pilnīgu vadu pārvilkšanu, jo ne ABS, ne ASR un vēl šo to nevarēja savilkt ar esošajiem vecajiem vadiem. Tā kā nezinu, vai vērts čakarēties pa vienam vadam, ja problēma izrādījusies līdzīga. Jārauj vien salons ārā un jāvelk visi oriģinālie vadi no donora! Pa vienam taisot tur pēc tam var sanākt nepatikšanas.

teiksim tā nepatikšanas var sanākt tad ja pats to dara , bet man to shemu vajag pieredzejusham elektrikjim , kas no tādām lietām saprot un ar to ir saskāries.
jus tiesham nezinat kur var dabut to shemu ?

HELP !!!

26. Jūlijs 2009, 00:32

Vai tad Baigais nesalika linkus? Un es izskaidroju, ko citi pieredzējuši elektriķi darīja — pasludināja, ka nav ko lāpīties, var tikai problēmās iedzīvoties, tāpēc jāpārvelk visi, ne tikai motortelpas vadi. Lētāk un ātrāk būs uzlikt donora vadus!!!

HELP !!!

26. Jūlijs 2009, 00:33

Dies tēvs tev jau baksta to shēmu no otrā posta ..ko tev veļ vajag?
Tēma slēgta