Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Neliela Elektribas problēma ! (logi un log tīrītājs)

29. Maijs 2009, 12:59

29 May 2009 12:46:25 GreenHill rakstīja:
par to tiiriishanu, driizaak tochna izskataas ka kkaada vaina ar elektriibu, jo nav taa ka vinjsh knapi velkas vai kkas tml, bet gan tiirot vnk apstaajas loga viduu!

Man arī ir tāda problēma, bet tikai tad, kad uzlikts uz intervāla un arī reizēs, kad ir izteikti mitrs, bet pēc laika gļuks pazūd! Pilnībā neķeru kreņķi, ieslēdzu uz intensīvo tīrīšanu!

29. Maijs 2009, 12:59

Relejs atrodas aiz drošinātājiem! Sarunā ar kādu, kam ir tāds pats auto un uzliec viņa releju! Ja nečakarēsies, tad relejs jānomaina un viss!

29. Maijs 2009, 16:50

29 May 2009 13:59:34 Viks rakstīja:
29 May 2009 12:46:25 GreenHill rakstīja:
par to tiiriishanu, driizaak tochna izskataas ka kkaada vaina ar elektriibu, jo nav taa ka vinjsh knapi velkas vai kkas tml, bet gan tiirot vnk apstaajas loga viduu!

Man arī ir tāda problēma, bet tikai tad, kad uzlikts uz intervāla un arī reizēs, kad ir izteikti mitrs, bet pēc laika gļuks pazūd! Pilnībā neķeru kreņķi, ieslēdzu uz intensīvo tīrīšanu!

tieshi tava probleema! un man ar nebuutu nekas pretii, tikai vienu reizi tochna bija par daudz - braucu un neko neizdarot shis peekshi saak tiiriit!

01. Jūnijs 2009, 08:25

Visa visuma man bija pavisam vienkārša problēma - man abi drošinātāji bija apdeguši, nevis izdeguši, bet apsūbējuši un lidz ar to neveica savu funkciju !
Tēma slēgta