Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
03. Marts 2009, 11:05

ko tu tur muldi! labaak pastaasti tu arii kaa shito lietu var atrisinaat! man tak tagad braucot ar mashiinu ir ljoti auksts!
aa un lieta taada, ka kko jau shis puush, bet tikai tad ja brauc un taapat ljoti minimaali!
03. Marts 2009, 11:07
[user]684665|GreenHill|[/user]:D ko tu tur muldi! labaak pastaasti tu arii kaa shito lietu var atrisinaat! man tak tagad braucot ar mashiinu ir ljoti auksts!
aa un lieta taada, ka kko jau shis puush, bet tikai tad ja brauc un taapat ljoti minimaali!
Es taču teicu, atbrauksi, paskatīsimies! Tur tiešām ļoti daudz, kas var būt vainīgs! Vajadzētu noskaidrot, vai pie vadiem pečkas tiek no salona, vai no ārpuses...
03. Marts 2009, 11:08
Attaisi līdz galam vidējo vārstu! būs siltāk!
03. Marts 2009, 11:08
[user]684665|GreenHill|[/user]:D ko tu tur muldi! labaak pastaasti tu arii kaa shito lietu var atrisinaat! man tak tagad braucot ar mashiinu ir ljoti auksts!
Stulbs vai izliecies? Kāpēc taisīt 17 diskusijas par vienu tematu, ja VISS, VISS ir uzrakstīts. Un ja nu tomēr kaut kas te vēl nav uzrakstīts, tad pats varēsi tai diskusijai beigās pierakstīt!!!
03. Marts 2009, 11:12
Mizx, kas tev kaiš? Cilvēks ir jauniņais, bet uzreiz pie īpašības vārdiem ķeries...
03. Marts 2009, 11:12
Tur jau tā lieta, ka jauniņais. Tikko iepazinies ar foruma lietošanas noteikumiem un UZREIZ neievēro!
03. Marts 2009, 11:13
Acīm redzami ka tik fiksi saklikšķināt un vienalga kur vienalga ko.
03. Marts 2009, 12:56
nu it kaa mekleeju mekleeju, atradu it kaa to pashu probleemu tikai slk. ja tur taa uzbuuve un princips taads pats tad okey, bet ja nee, tad taadu topiku, kaadu man vajag nav!
03. Marts 2009, 13:03
Drīz sola +15! Tad liec mierā to pečku 8)