Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:33

ZB, vobšem nekas nav ok :cry: Aizvakar mašīnai nosēdās aķis stāvot pie veikala (5-10 minūtes) 8D . Tad arī aķi uzlādēja ar to speciālo lādētāju no kaut kāda autosos vai tml. Vakar pa dienu negribīgi pieleca, bet šorīt nepieleca nemaz :( . Kas par vainu, vai tiešām aķis jāmaina, man viņš kādus 2-2.5 gadus, nekāda širpotrebā firma arī nav, mēnesi atpakaļ kad tie mīnusi lielie bija, divas dienas nostāvot pie -18 bez problēmām. Sākās jau ar to, ka izlādējās no šīs drošinātāju maiņas. Grosā teica, ka jāsāk ar aķa maiņu, jo neesot tā strāva, bet tas džeks no autososa teica ka lādē un viss ok. Es domāju, ka kaut kur laiž garām strāvu. Vispār grosā ir tādi "meistari", simtreiz prasa kas bija noticis un pēc tam to nemaz neizdara (salona lampiņa, kas neslēdzas ārā, ja ieslēgts apgaismojums durvīm) :x

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:38

W202 principā būtu jābūt aizsardzībai, jo visas degošās lampiņas mašīna pēc X minūtēm atslēdz. Tās aķi sēdināt nevar. Noteikti atkrīt. Tikai cits īsais. Vai arī aķis. Nav teikts, ka piebraucot pie veikala aķis vispār bija lādējies. Ja nebija, tad visu ceļu nodega lukturi un ar to arī bija cauri. Kā noslāpēja, tā klusums.

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:43

Kāpēc viņš nebūtu lādējies, vai tad braucot nelādē visu laiku. Kā to pārbaudīt? Uz grosu vairs nebraukšu, varbūt vienīgi lai to lampiņu ieliek... Nav sajūta, ka viņi kaut ko rubī...

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:44

[user]26014|Roma|Offtop[/user]C180, tev domkrats nepareizi ielikts. Nolaid viņu līdz galam lejā, ieliec atpakaļ kā tagad, tikai ar to galu uz leju (nevis uz zapaskas, kā tagad). Tā tev nekas netraucēs normāli aiztaisīt to plastmasu, kas nāk pa virsu tam visam. ;)

ok, jāsāk brīnīties, ka motors ir pareizi savā vietā :D

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:45

Emsi - ģeņģeris iet? :whistle:

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:48

Tas ir ģenerators? HVZ :?

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:50

Nesaprotu par ko es tam grosam samaksāju... diagnostika ibio...

W202 drošinātāji (foto)

02. Februāris 2009, 18:51

[user]222519|Emsis|[/user]Tas ir ģenerators? HVZ :?

es pats nezinu... tikai jautāju... traktoram bija nobeidzies ģenģeris... vienā naktī aķis nosēdās :D
Tēma slēgta