Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
30. Septembris 2008, 11:08
jā un par to VNT mehānismu vai arī Wastegate mehānisku klemēšanu - tā arī ir iespējama...
30. Septembris 2008, 12:57
pretestiibas sameeriju viss taakaa peec graamatas no 16-20 omiem,pirmajaa kaajaa pienaak 14v meerot uz massu bet otra kaaja aiziet uz kompi.galvenais jau ka vish briizhiem iet briizhiem neiet raadas open or short to ground,piliekot shpani vaarsts virinaas.atveroties vaarstam padodaas vakums uz regulaatiru.regulaators arii vesels iedodot vinjam vakumu vis normaali straadaa staigaa uz aukshu uz leju taakaa pa sviestu,,,,,vinjam naak divi vienaadi vaarsti viens turbiinai viens gaazu recirkulaacijai (identiski vienaadi)samainiiju ar vietaam taapataas neiet...peec taas samainiishanas gaaja peectam atkal negaaja un shodien atkal iet un nevar dabuut tagad beiktu atkal,lai vareetu konkreeti atrast vainu
30. Septembris 2008, 13:33
peec skata vinsh ir shitaads te
http://www.worldimpex.com/assets/partimages/037993.jpggolfs ir 2001g motora kods ATD. 1.9 TDi PD (Di sarkani)
30. Septembris 2008, 13:34
tur ir vaarsa bildiite tajaa adresee
30. Septembris 2008, 16:54
Var būt ka pie vainas ir tieši šis vārsts. To varot skalot ar kautko kas atšķaida sodrājus, bet viss labāk ir uzlikt jaunu protams "original"
Var jau būt arī, ka MAF gļuko vai savienojums pie tā.
A točna VNT kustas brīvi un tam ir pilns gājiens (aptuveni 2cm)?
Kāda konkrēti tā kļuda?
ieraksti šeit to, ko kompis tev rāda
30. Septembris 2008, 19:26
nu man krievu valodaa raada..... Klapan naduva
Obriv/zanikanije na massu
nu principaa turbiinas vaarsts paaraavums vai arii iet uz massu
......karoche ir taa ja tam suudam ir mehaaniskaa vaina tad vinsh kluudu neraadiis jo keede ta vesela,a vinsh man raada paaraavumu,es shodien uztaisiiju harakiri

tai vadu buntei paarskatiiju abus vadus nu blin nekur nekaa taada nav,nu griez kaa tu vinju gribi nekas nenotiek....veel viens variants jau pastaav bet tas buus veelaak jadaraja es vinju nevareeshu sataisiit un citi nevarees,tad jaaskataas vadiibas blokaa aukstos lodeejumus,,,,,bet tas ir baigais retums 1 no 1000
07. Jūnijs 2010, 13:34
Nomaini gaisa spiediena sensoru