Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 20:34

[user]514378|libra|[/user]nu vismaz w201 pie asd bachoka vadi nepienak,varetu rit paskatities ,kur ir pievienots kads devejs.

Man liekas ka pie reduktora arii bija vadi un shtekeris .. ?

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 20:38

[user]238181|MAX_BND|[/user]Ticamakais ka vnk tas ellas liimenis .. jo ja ASD nestrada ka vajag tad ta lampinja nedeg .. vinsh vienkarshi nesledzas ieksha kad vajag ..
Skaties vai kad izbukse iedegas trissturitis paneli .. domaju to tu pats zini ..

Jaa,to es zinu,rit pameginasu izbukset.Bet kur tas bacoks atrodas,kadu ellu vajag liet.Man sis jaut vairak interese????

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 20:47

Skatoties no prieksas, labaja puse blakus ABS. Lej ieksa LHM hidraulisko, var dabut rez.dal. veikalos ;)

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 20:52

asd bachoks stāv motortelpā no izplūdes kolektora puses. tālāk no asd bačoka iet vadi zem vadītāja puses spārna, kur atrodās asd vārsts, kas elektroniski slēdz iekšā spiedienu uz reduktoru, lai to sabloķētu.. ja ir vēl pumpējamie amīši, tad pie aizmugurējā tilta stāv tādi kā bumbieri, kas sajūgti ar amīšiem. to visu regulē vārsts, kas piejūgts pie aizmugurējā stabilizātora. attiecīgi no pakaļas augstuma regulē spiedienu amīšos. pipec, kas par vienu varenu sistēmu, ko mums uzdāvinājis merecedes

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 20:56

Tad kura puse isti tas bacoks stav???Ta es nesapratu.Man ir 111 motors.Konkretak varetu palugt.......

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 20:59

[user]307477|gaidzin|[/user]Tad kura puse isti tas bacoks stav???Ta es nesapratu.Man ir 111 motors.Konkretak varetu palugt.......

šitā tas bačoks izstās... meklē. grūti spriest, kur viņš Tev iemontēts :D

Attēls

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 21:20

http://www.elcats.ru/mercedes/image.asp ... &s=042&sv=

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 22:12

[user]307477|gaidzin|[/user]
[user]514378|libra|[/user]izseko asd caurulitem no reduktora,tad tev bus skaidriba kas kur ir pievienots. :ninja:

Neesmu automehanikis,un zem masinas nelienu.Tam visam nav laika.Veletos mazliet gudraku atbildi seit sanemt,kapec deg ta lampina???Kas par vainu???

tad brauc uz servisu ko tad gribi?

Uz jautājumu kapēc deg lampiņa ir skaidra atbilde!
Lampiņa deg tapēc ka elektroniem plūstot cauri lampiņas kvēldiegam, kvēldiegs uzkarst, un sāk izstarot gaismu!

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 22:16

ta ir diezgan laba atbilde :lol:

Deg ASD lampina.

29. Augusts 2008, 22:22

vēl var izbakstīt to lampiņu
Tēma slēgta