Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
08. Maijs 2008, 09:43
Vispār jau tur nekā sarežģīta nav. Ja ir elektroantēna, tai jābūt klāt arī relejam. Pie releja nāk klāt masa pastāvīgais + un vadības vads no maģa. Vadības vadu izmanto lai iedarbīnāti jebkuru ārējo ierīci (pastiprinātāju, ekvalaizeru, antēnu utt.). Ja maģim nav funkcijas ieslēgt/atslēgt antēnu, tad atdali no vadības vada vienu vadu priekš antēnas un izlaid to caur parastu on/off slēdzi (ja nav citu ārējo ierīču, tad speciāli atdalīt atsevišķu vadu pat nevajag, bet ja ir kaut vai viens pastiprinatājs, tad jāskatās lai tas antēnas slēdzis būtu atsevišķi no vada uz pastiprinātāju). Slēdzi vari piespraust kur vien vēlies. Es savam autiņam tā izdarīju, jo arī parasti klausos diskus un nafig tā antēna tad vajadzīga. It sevišķi ja ir laba antēna žēl viņu sačakārēt.
08. Maijs 2008, 09:51
Tieši par to es arī rakstīju. Absolūti nekā sarežģīta. Zloj, īsti nesapratu - tu pats gribi to salikt vai lai kāds saliek? Ja pats, tad varu sazīmēt shēmu, bet vakarā (tagad nav pie rokas tava norādītā slēdža raspinovkas - tā ir w124 elektroshēmā. Shēma ir uz CD diskiem, ko te katrs jau ir nokopējis un slēpj zem gultas).
08. Maijs 2008, 10:23
[user]375|Valdis|[/user]Tieši par to es arī rakstīju. Absolūti nekā sarežģīta. Zloj, īsti nesapratu - tu pats gribi to salikt vai lai kāds saliek? Ja pats, tad varu sazīmēt shēmu, bet vakarā (tagad nav pie rokas tava norādītā slēdža raspinovkas - tā ir w124 elektroshēmā. Shēma ir uz CD diskiem, ko te katrs jau ir nokopējis un slēpj zem gultas).
protams ka gribu pats saliek, galu gala ir tikai divi variati vai pirkt jau originalu vadu ar visiem stiprinajumiem vai taisit pašam kaut ko lai neteret lieku naudu. Butu ļoti labi ja varesi uzstaisit shēmu.
08. Maijs 2008, 10:55
[user]108790|Zloj|Valdis[/user]
[user]375|Valdis|[/user]Tieši par to es arī rakstīju. Absolūti nekā sarežģīta. Zloj, īsti nesapratu - tu pats gribi to salikt vai lai kāds saliek? Ja pats, tad varu sazīmēt shēmu, bet vakarā (tagad nav pie rokas tava norādītā slēdža raspinovkas - tā ir w124 elektroshēmā. Shēma ir uz CD diskiem, ko te katrs jau ir nokopējis un slēpj zem gultas).
protams ka gribu pats saliek, galu gala ir tikai divi variati vai pirkt jau originalu vadu ar visiem stiprinajumiem vai taisit pašam kaut ko lai neteret lieku naudu. Butu ļoti labi ja varesi uzstaisit shēmu.
Ждите ответа.

Общими усилиями победим над немецкими конструкторами по электрике на мерседесах.