Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
04. Janvāris 2008, 09:22
[user]189403|protons|[/user]Iztriju sasalušos kondensāta gabaliņus no droseles un viss aizgāja OK.
Paldies par padomiem
.gif)
a kur to droseli var meklēt, iespējams ka man arī būs šī kaite piemetusies, man šitādus jokus sāka rādīt šorītm (apgriezieni sākumā palakstīja no 1000-3000 un tad kā krita tā līdz noslāpst 8D - W124 E220
04. Janvāris 2008, 09:22
P.S. iedarbinot viss atkal štokos un līdz darbam nekādu problēmu :whistle:
04. Janvāris 2008, 09:31
Parasti tas nepalīdz. Šiem mazajiem motoriem vienkārši drosele ir vājā vieta un parasti izrādās savu nokalpojusi. Var „tīrīt”, regulēt, iet pie pūšļotājiem, bet beigās vairumā gadījumu tik un tā nonāk līdz pārsimt latu izdevumiem par jaunas iegādi. Var sākt ar sveču, svečvadu un visas elektronikas pārbaudi, jo jebkas, kas nefunkcionē perfekti, šiem motoriem ietekmē apgriezienu lēkāšanu. Arī apsūbējuši kontakti savienojumos vai vienkārši veci vadi. Iesākumā vajag pārlasīt šeit vietējo lietotāju pieredzi (ir tiešām daudz informācijas) un tad vajag daudz veiksmes cīņā ar problēmu. Neticu, ka problēma ir sasalušā kondensātā!
04. Janvāris 2008, 10:02
[user]379|Mizx|[/user]Neticu, ka problēma ir sasalušā kondensātā!
labi jau būtu, ka tā problēma šajā gadījumā bija tikai tur un to arī novēlu, bet, ja nemaldos, tas atkārtosies itin drīz...
04. Janvāris 2008, 11:25
lieta jau tāda, ka šī problēma iepriekš nav pamanīta

šorīt man te tādus jokus izstrādāja :? a moš tas kaut kādā veidā saistīt var ar man iepriekš minēto ABS... :ermm: jebkurā gadījumā gaidu ar nepacietību pirmdienu... :pinch:
04. Janvāris 2008, 11:45
Ar ABS ne. Ar elektību gan varētu būt -- to jau minēju.
22. Februāris 2012, 20:20
Mīļie Draugi,
brālim Tukumā nepieciešams padoms vai vismaz turpmākās rīcības virziena norāde:
W202 C180 1995. gads, mehāniskā ātrumkaste.
Simptomi: Braukšanas laikā izņemot no roba, apgriezieni paši no sevis uzkāpj līdz apm. 1600 un kādu laiku lejā nekrīt. Tas notiekot arī tad, ja lēni ripina ar 4 robu un ieliek neitrālajā, gāzes pedāli neaiztiekot.
Piedevām vēl Mersītim dramatiski palielinājies vidējais patēriņš uz apm. 16 litriem/100km... un logu tīrītāji pēkšņi strādā tikai visātrākajā režīmā jebkurā pozīcijā...
Cik var noprast, Tukuma servisos no Mercedes neviens neko nesaprot, tur jau bija vesela fušieru epopeja citu problēmu sakarā (starp citu, nesen Tukuma servisā mainīja logu tīrītāju/pagriezienu pārslēgu pie stūres).
Problēma ir tā, ka tiekot piedāvāta kompjūtera nomaiņa pa lielām summām, man gan tas vairāk izskatās pēc bakstīšanās uz labu laimi...
Jau iepriekš - Paldies!
22. Februāris 2012, 20:37
Nu nez vai ka nesaprot, man savulaik Tukumā lika signalizācij! Ja noderēs varu palūkot tā elektriķa numuru?
22. Februāris 2012, 20:45
Problēma drīzāk ir tā, ka Tukumā Mercedes ir ļoti reta parādība. Man jau šķiet, ka jādzen auto uz Rīgu pie cilvēkiem, kas regulārāk krāmējas ar MB.