Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:03

Bez maz vai jāsaka, paldies Dievam, ka man nav ASR.... :whistle: Nav jau labi viņu te iepīt iekša pie tik ikdienišķām lietām, bet nu tomēr.... :angel:

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:09

nu man ir tads shtrunts!

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:10

[user]214801|Karluha|[/user]Bez maz vai jāsaka, paldies Dievam, ka man nav ASR.... :whistle:

ziemā es apgalvoju taisni Pretējo..... :whistle:

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:25

Gan jau SZ taisnība...i nemēģinu strīdēties... :D

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:27

[user]214801|Karluha|[/user]Gan jau SZ taisnība...i nemēģinu strīdēties... :D

droši var..ar mani var :) es pieļauju, ka varu arī reizēm kļūdīties :)

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:32

asr rulzz, tikai labas riepas vajag komplekta!

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:37

Tā arī neesmu izpratis to būtisko atšķirību starp ASD un ASR....Kas ir kas...Diskusijās te arī visdažādākās versijas pazib....ASD laikam saistīts ar diferenciāļa sabloķēšanu braucot nelielā ātrumā..palīdz izbraukt no dubļiem un slidenā laikā uzsākt braukšanu, bet kas ir ASR...?

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:45

ASR- Anti-Schlüpf-Regelung

nodrošina to, ka riteņi neizspolē, attiecīgi noņemot (ja pēkšni sāk kaut biki spolēt) un sadalot pievadspēku pakaļas riteņiem. kaut kas ESP priekšgājējam līdzīgs, tikai primitīvāks. Bet tāpat uz mitra asfalta nevaru samest sploējot

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:48

[user]2|SZ|[/user]ASR- Anti-Schlüpf-Regelung

nodrošina to, ka riteņi neizspolē, attiecīgi noņemot (ja pēkšni sāk kaut biki spolēt) un sadalot pievadspēku pakaļas riteņiem. kaut kas ESP priekšgājējam līdzīgs, tikai primitīvāks. Bet tāpat uz mitra asfalta nevaru samest sploējot

bet ja ir veleshanas paspolet, tad tas asr jasledz nost :D

ABS, ASD.....

01. Oktobris 2007, 16:54

Es nevaru izspolēt no vietas taisni braucot arī ar savu ce220, bez ASR...Riņķi metot gan var....Laikam pietrūkst tās jaudiņas.... :cry:
Tēma slēgta