Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 15:26

Saraksti frāzes no vārdnīcas uz lapiņas un kartru reizi kad jālasa tad tik ņem lapiņu un uzpriekšu būs lētāk... :D

VALODAS PARKODEŠANA

sameklē MENU

un tad, kur parādās "parole, langage" spied tik virsū!

VALODAS PARKODEŠANA

http://www.freedict.com/onldict/fre.html

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 15:28

[user]176832|SWATboy|[/user]Saraksti frāzes no vārdnīcas uz lapiņas un kartru reizi kad jālasa tad tik ņem lapiņu un uzpriekšu būs lētāk... :D

Aga,tapēc es skatos,cilvēks nopērk ,,mobiļņiku,, un uz reiz uz grāmatu veikalu pēc vardnīcas :evil:

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 15:32

[user]2|SZ|[/user]sameklē MENU

un tad, kur parādās "parole, langage" spied tik virsū!

Nav nemaz tik vienkarši,ja būtu MENU tad 36.00ls neprasītu,krievu i-netā uzdūros uz instrukciju kā ar PC var nomainīt valodu,bet jāpērk vads-pāreja,un es maz ko saprotu no šīa sfēras :ninja:

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 15:32

[user]173655|vabo|[/user]
[user]176832|SWATboy|[/user]Saraksti frāzes no vārdnīcas uz lapiņas un kartru reizi kad jālasa tad tik ņem lapiņu un uzpriekšu būs lētāk... :D

Aga,tapēc es skatos,cilvēks nopērk ,,mobiļņiku,, un uz reiz uz grāmatu veikalu pēc vardnīcas :evil:

jāmācās ekonomēt nauda kokos neaug... vēl... :D Bet par to menu tā vajadzētu būt, ka ir valodas izvēle(eiropa liela, valstu daudz, katrai tač netaisīs savu programmu)! :?

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 16:53

Nu ja nu gadās ka jūs atrodat kādam volvo menu un iespēju bez likšanas pie kompja nomainīt valodu - welcomēti mūs ar noinformēt!!! :headbang:

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 16:54

Tu gribi teikt, ka iekš Volvo nevar PATS nomainīt valodu ????? :cry:

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 16:55

[user]186674|IeviSh|[/user]Nu ja nu gadās ka jūs atrodat kādam volvo menu un iespēju bez likšanas pie kompja nomainīt valodu - welcomēti mūs ar noinformēt!!! :headbang:

ar to es domāju- pasakām neticu! 8)

VALODAS PARKODEŠANA

19. Aprīlis 2007, 17:00

[user]2|SZ|[/user]Tu gribi teikt, ka iekš Volvo nevar PATS nomainīt valodu ????? :cry:

nea!
tikai pie kompja un caur vadu + jāskatās kādu vadu pērc- tie nebūs tie lētākie, kas iekš ebay atrodami- ar tiem tu vari apskatīt un nodzēst volvo kļūdas nebraucot uz MMR, tipa uztaisīt savam autiņam diagnostiku, kas ar nav maz.

Tāpēc jau teicu, ka nav nekādas vajadzības sarežģīt sev dzīvi, vienkārši atrast kaut vai autiņa grāmatiņu franču valodā un tiešām izbraukt caur i-neta vārdnīcām un pārtulkot tos uzrakstus. Pie kam , ja kaut cik loģiski domā līdzi, tad lielai daļai frāžu pat vārdnīcu nevajadzēs. :face:

Bet nu labi, tas tā atkal mans subjektīvais viedoklis :angel: :whistle:
Tēma slēgta