Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

MB 220E (124) salona aizmugurejais apgaismojums

02. Aprīlis 2007, 15:51

ai ......prikols paliek prikols.... :whistle: :lol:

P.S> izskatās, ka Teu tur kaut kas uz ātru roku pa taisno savienots.....nezinu gan, kur ko tur meklēt...es pats dotos pie elektriķiem :)

02. Aprīlis 2007, 15:55

[user]2|SZ|[/user]ai ......prikols paliek prikols.... :whistle: :lol:

P.S> izskatās, ka Teu tur kaut kas uz ātru roku pa taisno savienots.....nezinu gan, kur ko tur meklēt...es pats dotos pie elektriķiem :)

vot i man tāda aizdoma, ka te bez viņu prāta un rokupielikšanas netiks cauri :( ,
ai kā man nepatīk tie servisi, mēģinu taisīt pats (izņemot motoru), ja esmu pie krusttēva, tur ir laba vieta un sava maza darbnīca un ir kas pamāca, reizēm tie servisi tā sačakarē :whistle: , gan jau kārtēja servisa roku drabs, :cry:

02. Aprīlis 2007, 16:01

OK, nu jau jāskrien mājās, atkal uz servisu, nomainīju ziemas riepas uz vasaras, - it kā nobalansēja, bet steigā. Kā pāri 90 tā krata stūri, zvanu, saku ka nav kārtībā ar nobalansēšanu, tie gudri atpakaļ, - "vainīgi diski" - es tiem kā tad, ja ar ziemenēm braucu uz 140-150 un nekas nendrebēja, te pēkšņi pēc viņiem viss sāk kratītes... Blin jākaro ar tiem servisiem, naudu jau labu grib, tikai KVALITĀTE :whistle: - nu OK tā ir cita tēma.
Jauku vakaru 8)
ta jau rīt ja kādam ir doma atbildēsu :)

02. Aprīlis 2007, 16:03

[user]40230|xmax|[/user]naudu jau labu grib, tikai KVALITĀTE :whistle: - nu OK tā ir cita tēma.
Jauku vakaru 8)

nu tad jābrauc pie mūsu Biedra-Ozola citreiz, tur es vienmēr esmu bijis apmierināts ar izdarīto 8)

02. Aprīlis 2007, 16:05

[user]40230|xmax|[/user]OK, nu jau jāskrien mājās, atkal uz servisu, nomainīju ziemas riepas uz vasaras, - it kā nobalansēja, bet steigā. Kā pāri 90 tā krata stūri, zvanu, saku ka nav kārtībā ar nobalansēšanu, tie gudri atpakaļ, - "vainīgi diski" - es tiem kā tad, ja ar ziemenēm braucu uz 140-150 un nekas nendrebēja, te pēkšņi pēc viņiem viss sāk kratītes... Blin jākaro ar tiem servisiem, naudu jau labu grib, tikai KVALITĀTE :whistle: - nu OK tā ir cita tēma.
Jauku vakaru 8)

Liec atpakaļ ziemenes, sniegu vēl sola! :)
Tēma slēgta