Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Logu Tiritājs W124

24. Janvāris 2007, 10:39

vajag to verķi noņemt nost un saeļot!

Logu Tiritājs W124

24. Janvāris 2007, 10:48

[user]75137|Bpa4|[/user]vajag to verķi noņemt nost un saeļot!

nav obligāti ņemt nost. man neizdevās izjaukt. ir efekts arī, ieeļļojot to dancojošo stieni.

Logu Tiritājs W124

24. Janvāris 2007, 11:45

Man jau vakar 1.5 stundu stāvēja siltumā, kur telpā + 15, piedevām es vēl pāris minūtes ar fēnu sildīju to logu tīrāmo mehānismu!!!

Logu Tiritājs W124

24. Janvāris 2007, 11:46

Varbūt kāds elektronisks gļuks iemeties!

Logu Tiritājs W124

24. Janvāris 2007, 14:26

[user]398|Renoir|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]vajag to verķi noņemt nost un saeļot!

nav obligāti ņemt nost. man neizdevās izjaukt. ir efekts arī, ieeļļojot to dancojošo stieni.

Izjauk var eelementāri, `vajag noņemt visus sprostgredzenus un izsist to stieni... eļojot to dancojošo stieni nebūs vajadzīgā efekta, jo netiek saeļoti zobrati, kas mehānismam ir iekšā!

Logu Tiritājs W124

25. Janvāris 2007, 15:14

dancojošo stieni vajag eļļot regulāri un arīkulises mehānismu vajag reizi gadā izjaukt un sasmērēt, jauzmanās lai uz motoriņa netiek ūdens tad tas ātri izbeiksies.

Logu Tiritājs W124

04. Maijs 2007, 08:45

braucot lietus laikā apstajās logu tīrītajs,uz slēdzi vispār nereģēja,kad pati ar roku sāku kustināt-tad diezgan spēcīgi pavelkot aizgāja un pēc kādas pusstundas tieši tapat apstājās-principā ja apstajas sāk darboties tikai kad viņu iekustina..no sākuma pirmā doma bij par drošinātajiem-bet tad taču nedarbotos vispār? un tad pamēģināju logu šķidrumu ieslēgt-arī tas nedarbojas ja tīrītajs ir apstajies....vai tas varētu būt saistīts ar pašu slēdzi?jeb to "ručku"?pagriezieni un talās viss strādā-jo tas viss uz vienas "ručkas"? ar ko sākt?ko varu pati pārbaudīt?

Logu Tiritājs W124

04. Maijs 2007, 10:32

No mana redzesviedokļa:
1) Zobratiņi pašā motora mehānismā padiluši.
2) Ja ir oglītes (neesu ieskatījies), tad tās arī var būt nodilušas un tādēļ var zust kontakts.

Logu Tiritājs W124

04. Maijs 2007, 10:52

labi viens ir ka nedarbojas tiritajs bet kapec skidrumu nesmidzina ? Juxila pamegini izslegt masinai gaismas un tad smidzini skidrumu uz stikliem ir iespejams ka ar izslegtam gaismam smidzinatajs stradas man tads variants bija MB businam kamert gaismas ieslegtas nestrada smidzinatajs ka izsledz ta smidzina bet kapec vinam ta neesmu vel skatijies

Logu Tiritājs W124

04. Maijs 2007, 12:02

[user]238181|MAX_BND|[/user]labi viens ir ka nedarbojas tiritajs bet kapec skidrumu nesmidzina ? Juxila pamegini izslegt masinai gaismas un tad smidzini skidrumu uz stikliem ir iespejams ka ar izslegtam gaismam smidzinatajs stradas man tads variants bija MB businam kamert gaismas ieslegtas nestrada smidzinatajs ka izsledz ta smidzina bet kapec vinam ta neesmu vel skatijies

u menja bila fignja nedavno perabral mehanizm, v konce koncov okazalosj 4to predohranitelj plowoj. ja ego prozvanival - vrode celij, a kogda dostal ego iz bloka to on rassipalsja u meja v rukah. postavil novij i vsjo robaet
a sna4ala toze za golovu vzjalsja
Tēma slēgta