Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Bagaaznieka atvershana!

26. Novembris 2006, 22:40

Izskatās ka WD40 ir jālieto katru nedēļu -vajag vai nevajag :)

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 10:04

manā gadījumā, bagažnieka slēdzene ir mehāniski sabojāta... nu tur WD-40 nelīdz...

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 10:16

Ja centrālā atslēga nevar atpumpēt bagāžnieku, tad pūšana trubiņās var palīdzēt tikai gadījumā, ja ir bojāta vakuuma sistēma un kādā citā vietā, ne pie bagāžnieka. Ja ir sajūta, ka vaina elektrībā, tad nav svarīgi, kur ir akumulators, jo tas tik un tā ir pirmkārt saistīts ar visiem štruntiem motortelpā un tikai pēc tam pastarpināti ar bagāžnieka slēdzeni... Ja nav pārliecības, ka tas akumulators fiziski ir jāizņem laukā, tad bagāžnieks var iesākumā palikt ciet. Nezinu, cik elektriska tā sistēma ir W140, bet problēma var būt arī izsists drošinātājs – vai tāpēc jālauž atslēga? Es par sākšanu ar motortelpu domāju pavisam nopietni, akumulators manis pēc var būt kaut riepā iemontēts, ja inženieriem tā šķitis labāk. Atvērtu motora pārsegu un tad domātu, kā tam visam piespiest atvērt bagāžnieku.

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 10:22

Mizx, nu nevar savādāk atvērt bagāžnieku, ja vakuma sūknītis nedarbojas... un tas nedarbojas, ja ir nosēdies akumulātors. Protams, lauzt tur neko nevajag... kā jau teicu,- ņem pa vienai trubiņai nost no vakumņika un mēģini... skaties, kura trubiņa durvīm, kura- aizmugurējiem gabarītantenām...

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 10:25

un varbūt kāds zin, kur W140-tajam zem dzinēja pārsega atrodas + klemme, lai "piepīpētu"???
vot meklēju un nevarēju atrast... viens vienīgs dzinējs- klemmi starp 12 cilindriem neatrodu...

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 10:41

[user]85971|dadziic|[/user]un varbūt kāds zin, kur W140-tajam zem dzinēja pārsega atrodas + klemme, lai "piepīpētu"???
vot meklēju un nevarēju atrast... viens vienīgs dzinējs- klemmi starp 12 cilindriem neatrodu...

Ne pie dzinēja,bet pie startera........protams,ja tiek klāt :(

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 10:47

nu redz` piem. W210 ir zem kapota cmuka klemmīte, ar vāciņu(ja nemaldos sarkanu), tur arī pieliekot +, un - pie masas var "piepīpēt"... Nu tak saprotu, ka pie startera, bet es tak netieku pie startera klāt! zem pārsega vienā pusē 6 cilindri, otrā vēl 6. no apaksas aizsargpanna... nu kā lai piepīpē?

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 11:42

Ja reiz klīst baumas, ka akumulātoru varot pielādēt (palādēt) arī pa numura apgaismojuma vadiņiem, ko gan daži elektriķi ir saukuši par zinātnisko fantastiku, tad motortelpā pēc loģikas būs vislielākā vadiņu izvēle. Ja vakuuma sistēma ir kārtībā, var izdoties arī pūšot, bet tad es nesaprotu, kāpēc bagāžnieks joprojām ir ciet, ja durvis ir vaļā. Vai W140 arī šofera durvis nav centrālās visu citu vietu atvēršanai? Jaunākiem MB paralēli vakuuma sistēmai iet arī elektrība, iespējams, ka tad varbūt pietiek, ja vakuuma sūknīti nodrošināsi ar vajadzīgo strāvu nemaz motoru neiedarbinot (ja vakuums joprojām ir vietā un trubiņas nav izraustītas), lai viņš saprot, ka jānostrādā. Nu tur vienkārši jāpasēž un jāpadomā, jo ja reiz vispār esi ticis iekšā, tad vienam bagāžniekam vairs nevajadzētu būt problēmai.

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 11:54

ja aķis ir tukshs, tad durvis atslēdz ar atslēgu, nevis ar pulti ar centrālo atslēgu. ja aķis ir tukshs, tad nav elektrības, kas darbina vakuma sūknīti... ja piepīpē, tad var lādēt akumulatoru bateriju! tad arī tiek darbināts vakuma sūnītis, kurs slēdz durvis un bagažnieku...
:D:D:D viss... nu ja vēl nav skaidrs, tad es neko vairs nevaru līdzēt... ;)

Bagaaznieka atvershana!

27. Novembris 2006, 12:28

Es jau par to pašu. Piespied nostrādāt sūknīti un lieta darīta. Mašīnā taču ir tikts iekšā!
Tēma slēgta