Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

TEMPOMAT

02. Jūlijs 2006, 23:11

[user]26014|Roma|[/user]Kāds man nevarētu pie reizes pastāstīt kas tā par funkciju tempomatam "LIM" un kā viņa strādā?! :)

Mersim lim darbojas uz maksimālā ātruma ierobežošanu...... tobiš uz W202 es varēju izvēlēties piem. 72 km/h un ātrāk par uzstādīto ātrumu nebija iespējams pabraugt (Vienīgais iespiežot kickdown pogu).

TEMPOMAT

03. Jūlijs 2006, 12:50

[user]26014|Roma|[/user]Kāds man nevarētu pie reizes pastāstīt kas tā par funkciju tempomatam "LIM" un kā viņa strādā?! :)

vai ari iespejams vinja vienkarshi iedegas, nopixtas, ka esi parsniedzis sevis pasha noteikto atruma limitu

TEMPOMAT

19. Februāris 2007, 16:20

kaa iisti mercedesam var kruiizi iesleegt, man kaut kaa neizdodas! to klokji visaadi esmu izraustiijis!
man pazinja pastaastija kaa var iesleegt kruiizu SAABam, bet arii peec taadas metodes man nesanaaca!
mosh vinja vienkaarshi nestraadaa?, bet varbuut nemaaku iesleegt!?

TEMPOMAT

19. Februāris 2007, 16:26

tā...man darba C klasei bija tā- braucot pajēmu un to kruizes kloķiti biki uz augšu pacēlu, tad auto vienkārši pajēma to ātrumu, kuru man vajadzēja...... ja gribējās atslēgt, pietika ar vienu bremzes pedāļa uzspiešanu

TEMPOMAT

19. Februāris 2007, 17:04

kuraa mirklii ir jaatlaiz gaazes pedaalis, pirms vai peec kruiizes iesleegsanas?

TEMPOMAT

19. Februāris 2007, 17:07

pēc...vismaz man bija......

TEMPOMAT

22. Februāris 2007, 08:45

A tas par pedāli pilnīgi vienalga, jo kompis piefiksē ātrumu, pie kāda Tu nospied kruīzes kloķīti...

TEMPOMAT

22. Februāris 2007, 09:04

:) Man kruīze ieslēdzas to kloķīti viegli paceļot uz augšu. Gāzes pedāli var likt mierā. Ātrumu var mainīt kloķīti paturot uz augšu vai uzleju nospiestu.

TEMPOMAT

22. Februāris 2007, 09:15

[user]220401|kicis3|[/user]:) Man kruīze ieslēdzas to kloķīti viegli paceļot uz augšu. Gāzes pedāli var likt mierā. Ātrumu var mainīt kloķīti paturot uz augšu vai uzleju nospiestu.

:iagree:

TEMPOMAT

22. Februāris 2007, 10:32

[user]2|SZ|[/user]
[user]220401|kicis3|[/user]:) Man kruīze ieslēdzas to kloķīti viegli paceļot uz augšu. Gāzes pedāli var likt mierā. Ātrumu var mainīt kloķīti paturot uz augšu vai uzleju nospiestu.

:iagree:
Tēma slēgta