Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
31. Maijs 2006, 20:32
Un kā var zināt, ka tas lietots nebūs tāds pats?! :?
31. Maijs 2006, 21:07
поменяй таблетку... и думай дальше... таблетка Бошевская стоит 7-8 лат емае...
31. Maijs 2006, 21:35
Nu ne skazhi... Segodnja kupil tabletku Made in USA... 6.15Ls v MB Bus... no mne ne podoshla, u menja kakoj-to "Kompaktnij generator"... Ladno, poehal menjatj, nashli chto mne nado, razhojums tot zhe samij, a cena 13.50Ls... Nu blin... deneg ne hvatilo, i poehal domoj...
31. Maijs 2006, 22:38
Gaudo gultņi, diodes nu nekādi negaudo. Garantijas ka nākošais nebūs tāds pats nav praktiski nekādas, ja vien nesarunāsi uzreiz, ja kas, money back.
01. Jūnijs 2006, 07:38
Ar tām tabletēm arī jāuzmanās, tirgo tagad visādus sūdus, vienai 12,5 V otrai 15,5 V, un aķis vai sliktākajā gadījumā vēl kautkas drīz vien kaputt. Es ieteiktu vienkārši nopirkt oglītes un pielodēt pie vecās tabletes... bet ja tomēr nopērc jaunu, uzreiz piemet testeri un nomēri vai ir normas robežās...
01. Jūnijs 2006, 08:09
[user]26014|Roma|[/user]Mmm... Dārgs pasākums... :? A ja viņš man negaudo...?! Pamēģināt sākumā tableti nomainīt? :?
Tableti vari mainīt, bet nedomāju, ka pie pilna degošu lampiņu komplekta tas palīdzēs. Man bija neliela skaņa no ģeneratora. Tāda vāja gaudošana. Kad tableti nomainīja, sākās krakšķēšana un svilpošana. Briesmīga skaņa.
Par tabletēm runājot, kad nopirku auto, tam bija virsū kaut kāda kreisā tablete. Visu laiku mirgoja gaismas un vienā brīdī sāka sist ārā iekšas apgaismojuma drošinātāju. Starp citu tur bija ielikts pārlodēts drošinātājs, jo laikam iepriekšējie meistari vainu atrast nevarēja. Lieki teikt, ka tas ir bīstami, jo uz vadiem un pašām lampām tiek dota lielāka strāva. Tas kausē plastmasas daļas panelī u.c.
Tā kā uzmanās ar tabletēm.
01. Jūnijs 2006, 08:38
Vo bļin... Nu man uz vecās BOSCH tabletes rakstīts, 14V, bet uz tās, ko taisos pirkt 14,1V... Ko teiksiet, nav traģiski? :?
01. Jūnijs 2006, 08:41
[user]26014|Roma|W201 ģenerātors nelādē[/user]Problēma sākās ziemā, no mitruma ģenerātors atteica lādēt akumulātoru... Aizvilka uz garāžu, no rīta viss OK!
Tagad braucot pa lietu, tas pats, deg visas lampiņas uz paneļa (nezinu, kāpēc visas), logu tīrītājs sāk lēni strādāt, mūzika izslēdzas un pēc kāda laiciņa noslāpst... Akumulators nav diez kas labs, tāpēc arī izvilka tikai kādas 2 minūtes... Tad nu atkal aizvilka, no rīta nevar pielaist, akumulātors tukš... Piepīpēja, lampiņas deg visas... :? Tik atvieno vadus, slāpst nost... Secinājums: nelādē ģenerātors! Rīt nomainīšu tableti! BET... kāpēc deg visas lampiņas??? :? :cry:
Man bija tieši tas pats. Nomainiju oglites, laikam kopā ar visu tableti un viss ir OK.
01. Jūnijs 2006, 08:54
[user]26014|Roma|[/user]Vo bļin... Nu man uz vecās BOSCH tabletes rakstīts, 14V, bet uz tās, ko taisos pirkt 14,1V... Ko teiksiet, nav traģiski? :?
tas nekas.
01. Jūnijs 2006, 20:24
Nu šodien nomainīju tableti, bet... rezultāts tas pats... :cry: Piepīpē, deg visas lampiņas, atvieno vienu vadu, slāpst nost uzreiz... :? Nu laikam vedīšu to ģenerātoru uz remontu... Lai dod man kādu atjaunoto, a šito atdošu viņiem! Tikai ko tagad darīt ar to tableti? :? MB Busā paņems atpakaļ?! :?