Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

W124 panela apgaismojums

20. Februāris 2006, 19:18

Uz instrumentu paneļa aizmugures ir tāda sarkana fiška,kas atgādina spuldzīti bet patiesībā ir drošinātājs apgaismojumam.

P.S sorry ja atkārtojos, vnk slinkums visu pārlasīt ;)

W124 panela apgaismojums

23. Februāris 2006, 16:35

Sveiciens visiem! :D
Man ir W124 92.g. Vai es pareizi saprotu, ka priekšējā panelī visi rādītāji kas atrodas pa labi no stūres(Gaismu režīmi, priekšējo lukturu agstuma korektors) nav paredzēti apgaismot. Man viņi tumsā nespīd. iedegas tikai viena lampiņa ieslēdzot miglas lukturus. :whistle:

W124 panela apgaismojums

23. Februāris 2006, 19:41

Pa kreisi no stūres Tu gribēji teikt :P Ir gan apgaismoti ,gan gaisa pūšamā lūciņas rimbulītis ,gan lukturu ieslēdzēja kloķim visi simboliņi apkārt (tipa -gabarīts -pamatlukturi -stāvgaismas),korektors ,ja pareizi atceros ar bija ,vismaz cipariņi,a varbūt ne :scratchchin:

W124 panela apgaismojums

24. Februāris 2006, 00:44

[user]8980|Bismarks|[/user]Pa kreisi no stūres Tu gribēji teikt :P Ir gan apgaismoti ,gan gaisa pūšamā lūciņas rimbulītis ,gan lukturu ieslēdzēja kloķim visi simboliņi apkārt (tipa -gabarīts -pamatlukturi -stāvgaismas),korektors ,ja pareizi atceros ar bija ,vismaz cipariņi,a varbūt ne :scratchchin:

Jā, pārteicos. Pa kreisi. Tad būs japajauc ārā un jāpaskatās :?

W124 panela apgaismojums

01. Marts 2006, 00:03

[user]85656|metheny|[/user]
[user]8980|Bismarks|[/user]Pa kreisi no stūres Tu gribēji teikt :P Ir gan apgaismoti ,gan gaisa pūšamā lūciņas rimbulītis ,gan lukturu ieslēdzēja kloķim visi simboliņi apkārt (tipa -gabarīts -pamatlukturi -stāvgaismas),korektors ,ja pareizi atceros ar bija ,vismaz cipariņi,a varbūt ne :scratchchin:

Jā, pārteicos. Pa kreisi. Tad būs japajauc ārā un jāpaskatās :?

Vaina vienkārša. lampiņa bija izdegusi... Vienīgi tagad besī, ka pašam kloķim neapgaismojas simboli(vai tas ir tikai dažiem vai visiem 124)izņemot oranžu lampiņu ieslēdzot aizmugurējos migliniekus. Viss skaisti tikai pa vidu tāds tukšums ;-((

W124 panela apgaismojums

01. Marts 2006, 11:04

Mandomåt ,jådeg.

W124 panela apgaismojums

01. Marts 2006, 11:16

[user]8980|Bismarks|[/user]Mandomåt ,jådeg.

Apskatot kloķi no iekšpuses, tur nav kam degt. Tāpēc jautāju vai citiem deg? Varbūt man stāv kaut kāds neorģinālais? :?

W124 panela apgaismojums

01. Marts 2006, 12:37

Ha-ha.. Man arī nedeg viss, kas ir vidējā konsolē.. vaina gan neizskatās pēc izdeguša drošinātāja, bet nav laika atrast KAS??? :)

W124 panela apgaismojums

01. Marts 2006, 18:16

Vidējā konsolē ir lampiņas rokturiem viducī un vēl 2gab zem tā stikla(plastmasas caurspīdīgas?) štrunta kurš arī to gaismu tur pa visurieni izplata...

W124 panela apgaismojums

01. Marts 2006, 18:20

[user]85656|metheny|[/user]
[user]8980|Bismarks|[/user]Mandomåt ,jådeg.

Apskatot kloķi no iekšpuses, tur nav kam degt. Tāpēc jautāju vai citiem deg? Varbūt man stāv kaut kāds neorģinālais? :?

Simboliņi deg un uz paša kloķa tas trīsstūrītis arī deg manliekas jau tikai iedarbinot ,papēti tik varbūt tiešām cits uzlikts vai kas trūkst...
Tēma slēgta