Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
27. Decembris 2006, 19:36
Sveiki ---Problēma tāda, iesleedzu miglas lukturus viss ok., bet kad ieslēdzu tuvās gaismas pazūd kreisais pagrieziens :? un uguņi paliek daadi blāvi. ( i reizes kad viss ir kartībā). Pateicos jau ieprieksh
27. Decembris 2006, 19:45
Varbūt ūdens kaut kur ticis?
27. Decembris 2006, 19:50
bet taa meedz gadiities arii sausaa laikaa :?
27. Decembris 2006, 20:03
Moš ūdens kaut kur lampā stāv, moš vajag kontaktus patīrīt!
28. Decembris 2006, 09:07
[user]207206|Lapka|[/user]Sveiki ---Problēma tāda, iesleedzu miglas lukturus viss ok., bet kad ieslēdzu tuvās gaismas pazūd kreisais pagrieziens :? un uguņi paliek daadi blāvi. ( i reizes kad viss ir kartībā). Pateicos jau ieprieksh
.gif)
Kontakti pie lampām. Kaut kas aizaudzis. Nekas traģisks.
Noņem visus lampu štepseļus un kārtīgi notīri kontaktu adatiņas un tos caurumus štepseļos.
Man bija līdzīgi ar kreisās lampas miglas lukturi un tuvo gaismu. Kaut kas palika blāvāks, kad ieslēdza miglu vai kā savādāk un tikai uz vienu lukturi.
28. Decembris 2006, 09:43
Man domāt, ka ``-`` nav (massa)
28. Decembris 2006, 10:00
[user]156395|Nompelis|[/user]Man domāt, ka ``-`` nav (massa)
muļķības
08. Februāris 2007, 08:55
KAD TIKKO PIESTARTĒ AUTO UZREIZ SILDA SPOGUĻUS. CIK ES ZINU, SPOGUĻU APSILDE SLĒDZAS KOPĀ AR AIZMUGURĒJĀ LOGA APSILDI. ŠORĪT IEDARBINĀJU MAŠĪNU UN SKATOS SPOGUĻI KŪST :? KAS TAS IR?? KĀ DZĪVOT TĀLĀK?? VAI TĀ IR JĀBŪT??
08. Februāris 2007, 09:01
[user]1123|OZOLS|JAUTĀJIENS W124 ĪSTENAJIEM PAZINĒJIEM!!!!![/user]KAD TIKKO PIESTARTĒ AUTO UZREIZ SILDA SPOGUĻUS. CIK ES ZINU, SPOGUĻU APSILDE SLĒDZAS KOPĀ AR AIZMUGURĒJĀ LOGA APSILDI. ŠORĪT IEDARBINĀJU MAŠĪNU UN SKATOS SPOGUĻI KŪST :? KAS TAS IR?? KĀ DZĪVOT TĀLĀK?? VAI TĀ IR JĀBŪT??
Spoguļu apsilde NESLĒDZAS ar loga apsildi.Spoguļu apsilde slēdzas ar siltā gaisa "ripuļiem" kas atrodas pa vidu.Ja pagriež tos līdz max.,tad nākošā pozīcija ir spoguļu apsilde.
08. Februāris 2007, 09:03
PALDIES! VISS SKAIDRS. VIENU BRĪDI LIKĀS KAS AUTO ELEKTRĪBA IR SVIESTĀ, BET PIE ŠĀDAS SITUĀCIJAS VISS IR SKAIDRS.
ŅIZKIJ POLKON.