Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Jostu padevēji C124 !!!

20. Oktobris 2005, 18:33

tātad ir jābūt izpildītiem 4 nosacījumiem, lai jostu padevējs padotu tās jostas ....:

1. Drošības jostai nedrīkst but pesprādzēta... :P

2. Attiecīgajām durvīm ir kārtīgi jāaizverās ( Durvju kontaktu slēdzīši)

3. Aizdedzes atslēgai jābūt pozīcijā 1 vai 2....

4. "Durvis vaļā-ciet" signālam jābūt nodefinētam, vadības bloks zem aizmugurējā beņķa.

Bez tam ir arī vēl mikroslēdzītis pašā padevējā iekšā, kurš nosaka padevēja pozīciju patreizējā momentā.

Kā redzam, cēloņi var būt daudz un dažādi, tādēl prātīgāk ir sākt ar elektrības pievadu šiem padevējiem, vai vispār pienāk elektrība..

kā nākamais solis būs šie mikroslēdzīši......

Ja arī nav, tad jāskatās punkti 1-4

Jostu padevēji C124 !!!

20. Oktobris 2005, 20:07

[user]2|SuperZigs|[/user]izskatās, ka te ir maz QP braucēju..........un maz zinātāju..... :(

mjā, uzprasīšu vācu forumos un tad iemetīšu te.......

Electra.... ;) WOW! smuki avatars!!!!!! :headbang:

Man arī tā bilde patīk... Labu fonu piemeklējām... Bet tagad atpakaļ pie lietas...

Jostu padevēji C124 !!!

20. Oktobris 2005, 20:12

:D jā...

kā nākamais sekos pamācība, kā pareizi izjaukt kuejas salonu un tikt klāt tiem padevējiem.....bet ne šodien..rītā... :whistle:

Jostu padevēji C124 !!!

20. Oktobris 2005, 23:38

Ja ir troksnis, tatad elektriska dalja shance. Jaklausas no kurienes trobelis un jaizjauc tur.

Jostu padevēji C124 !!!

21. Oktobris 2005, 08:38

Nu man piemēram šoferu pusē strādā, bet blakussēd. pusē nē. :)

Jostu padevēji C124 !!!

22. Oktobris 2005, 12:06

[user]55144|Electra|[/user]Man arī blakussēdētāja pusē nāk ārā ar tādu drausmīgu troksni trrrrrrrrrrr, ka dodu priekšroku savā mašīnā labāk nevienu blakus nevadāt :?
Man te saklačoja, ka vainīgi zobratiņi, bet lai tiktu šiem klāt jāizjauc pus salons...
Sarežģīti :(

Nu tas ir tas pats, kas bija manam! Es vienkaarshi izraavu to padeveeju aaraa un nekaadu lieku trokshnju! :whistle:

Jostu padevēji C124 !!!

22. Oktobris 2005, 14:56

[user]2|SuperZigs|[/user]:D jā...

kā nākamais sekos pamācība, kā pareizi izjaukt kuejas salonu un tikt klāt tiem padevējiem.....bet ne šodien..rītā... :whistle:

tuvākajās dienās, ja būs lielāka vaina, jaukšu to visu ārā ar dig. foto pavadījumu....

Jostu padevēji C124 !!!

15. Maijs 2006, 17:12

arī manai kupejai nestrādā neviens no tiem jostu padevējiem. Tāpēc nolēmu atārdīt un paskatīties ka tad tur īsti ir par skādi. Nedaudz laikietilpīgs process, bet nu izārdiju, un skatos, nodiluši divi plastmasas zobratiņi, bet nu skāde tāda ka nezinu kur varētu tos zobratiņus iegādāt, šrotēs piedāvā vienīgi visu to verķi vienā veselumā pa 35 Ls, kopā 70 Ls, it kā jau varētu maksāt, bet tur jau tie zobratiņi nav pašā labākajā kvalitātē. Varbūt kādam ir kādas idejas. Ā un vēl par cik esmu atvienojis visu to mehānismu nost, ir sākusi tikšķet kautkāda kastīte zem pasažiera kājām, kā viņu diez apklusināt???

Jostu padevēji C124 !!!

15. Maijs 2006, 21:02

Vispār pirmā lieta ir padevēju drošinātājs motortelpā pie visiem pārējiem drošinātājiem -- to izņemot nekas nebīdīsies un netirkšķēs... Citādi ideju nav. Pieredze rāda, ka, ja grib sev un labi, tad jārēķinās ar jaunu iegādi, jo tā sistēma tiešām nolietojas visa vienlaicīgi un neko izcilu nejauši šrotos neatrast.

Jostu padevēji C124 !!!

08. Aprīlis 2008, 10:30

Jostu padevējs ir ideāla fīča, kas kupejai noteikti ir vajadzīgs un nejau par velti izdomāts un iemontēts. Manuprāt, šo fīču var novērtēt, ja tā strādā un, tad domas par "ārā raušanu" aizmirsīsies.
Manai pirmajai kupejai C124 LOOS tās sākumā nestrādāja un vainīgi bija releji, kas atrodas aiz aizmugures sānu abšivkām. Taču pievērsiet uzmanību iegādājoties citu, jo relejam ir divu veidu kontaktdakšas.
Tēma slēgta