Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 48 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Akumulatoru eedaajs
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Septembris 2005, 19:13 
Lietotāja avatārs
man dega bagaazjniekaa gaisma visu laiku(arii aizveertam), sleedis...eeda akjiiti konkreeti

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Septembris 2005, 19:36 
Lietotāja avatārs
tad vajag noskruvet sledzi un apskatities, varbut udenis ar rusas putelkisiem, varbut vienkarsi sis nepareizi stav, varbut taa lampinja dabon masu no kautkurienes citur!?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Septembris 2005, 19:49 
Lietotāja avatārs
124 T-vāģim ,ja čakarējas bagāžnieka slēdzis (pievilcējs) arī var būt ka paliek salona apgaismojums degot :? ,mož starteris čakarē smadzeni , šitā bija čomam ,nelec, neiet ,uzliek jaunu aķīti ,labāk paliek ,bet ne visai, ,kad starteris izbeidzas pavisam ,pārjauca šo un bij cita lieta.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Septembris 2005, 20:01 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Citēt:
[user]418|Barbarossa|[/user]man dega bagaazjniekaa gaisma visu laiku(arii aizveertam), sleedis...eeda akjiiti konkreeti

Man reiz taa izeeda akji pavisam sausu, neviena lapinja pat nedega! :lol:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Septembris 2005, 20:18 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]18951|Ingus|[/user]
Citēt:
[user]418|Barbarossa|[/user]man dega bagaazjniekaa gaisma visu laiku(arii aizveertam), sleedis...eeda akjiiti konkreeti

Man reiz taa izeeda akji pavisam sausu, neviena lapinja pat nedega! :lol:

Es jau ar par to pašu :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2005, 09:13 
Lietotāja avatārs
Citēt:

Tad taa laikam ir tāda MB slimība :) Man bija tas pats, bet pēc pirmā aķa izrāvu lampu ārā - tipa nevajadzētu strāvu tērēt.
Īstenībā bija tā, ka reizēm slēdzis darbojās, reizēm nē. Izrāvu slēdzi, noņēmu vadus, izplētu tos kā sasaluša vistas kājas (nu lai nebūtu NEKĀDA kontakta), bet stulbā lampa DEG :arge:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2005, 09:29 
Lietotāja avatārs
akim stavot motoram nedarbojoties un visam durvim ciet - lampina salona nedeg...darbojas tikai pulkstenis un izslegts radio.. paterinam jabut lidz 150 mlivoltiem +/- ja ir stipri lielaks, tad kautkas tocna nav izslegts

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2005, 20:13 
Lietotāja avatārs
Nu ko, man kā sieviešu cilvēkam šī problēma ar aķīša nosēšanos bija sveša. Nesen nopirku C180- automātu, 2 dienas nepabraucu, aķīts tukšs. Ielikām no 2 auto (Volkswagen passat), kuram nu nekādu tamlīdzīgu problēmu. Otrā rītā MB ``apēda`` tukšu. Dominikā pēc 5 stundu diagnostikas, pateica aķīts beigts. Paņēmām no 80 Audi ākumulatoru, kuram nebija nekādas problēmas, manējais atkal naktī izēda gandrīz pussausu.
Elektriķis pārbaudīja, ka patērētāja (nevajadzīga) nav, ģenerators lādē normāli. Signalizāciju pa nakti neslēdzu, radio paneli izņēmu sen.
Aizdomīgi silst aizmugurē vadi, elektriķis teica, ka vajadzētu atslēgt arī elektrisko lūku. Diagnoze?
Vai ir vēl kādi varianti par patērētāju, kas aķi noēd. Salasījos šo forumu, sapratu, ka man nav vienai šī problēma. Bet uzsveru- elektriķiem liekās viss okey (3 elektriķi skaidrībā netika).
Paldies, ja būs noderīgs padoms.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2005, 20:28 
Lietotāja avatārs
Varbūt nav kārtīga masa no dzinēja uz virsbūvi ,kādi vadi silst? Lūku jau gan nevajadzētu slēgt nost ,tad jau visas elektropariktes jāmušī nost. Johaidī ,nav nemaz tik retas tās elektroproblēmas :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Septembris 2005, 20:41 
Lietotāja avatārs
Mans tas elektriķis krievu mēlē runā, grūti saprast, bet pats rādīja kuri vadi silst, un ieteica, ja vēl būs silti, lai izrauju ārā konkrētos štepseļus (piedošanu par žargonu), tikai tad nedarbosies lūka, it kā viss saistīts ar to esot.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 48 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012