Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Signalizācija

07. Septembris 2005, 13:38

[user]398|Renoir|[/user]Tas elektriskais motoriņš ir noteikti signalizācijas daļa. Default 123 man liekas nav. Manējiem nebija. tātad - pie elektriķa prom!!!

nu būs jāpamēģina pašam sākumā izpētīt... ;) :) kas un kā...

Signalizācija

07. Septembris 2005, 13:50

[user]398|Renoir|[/user]Tas elektriskais motoriņš ir noteikti signalizācijas daļa. Default 123 man liekas nav. Manējiem nebija. tātad - pie elektriķa prom!!!

Diez vai motoriņš ir signalizācijas daļa, drīzāk piedeva, lai signalizāciju vispār varētu uzlikt, jo oriģinālā tur tiešām ir tikai vakuuma sistēma, pat ne cita elektrība, kas vēlākiem MB nāca paralēli. Bet ja motoriņš vismaz teorētiski darbojas abos virzienos, varbūt tiešām nepienāk pareizais signāls no signalizācijas "smadzenēm"...

Signalizācija

07. Septembris 2005, 13:56

[user]379|Mizx|[/user]

Diez vai motoriņš ir signalizācijas daļa, drīzāk piedeva, lai signalizāciju vispār varētu uzlikt, jo oriģinālā tur tiešām ir tikai vakuuma sistēma, pat ne cita elektrība, kas vēlākiem MB nāca paralēli. Bet ja motoriņš vismaz teorētiski darbojas abos virzienos, varbūt tiešām nepienāk pareizais signāls no signalizācijas "smadzenēm"...

nu es ar kautko līdzīgu domāju...

Signalizācija

07. Septembris 2005, 14:21

[user]379|Mizx|[/user]

es mēģināju pateikt, ka tas motoriņš tur ir tāpēc, ka signalizācija tika uzlikta, tā kā tās lietas ir saistītas tādā veidā.
Tēma slēgta