Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Ģenerātors, akumulātors vai noplūde ķēdē?

30. Novembris 2004, 13:16

Pārjauc to starteri ,ģeneratoru visas bukses ,gultņus ,ogles ,jā tas maksās taču tad aizmirsti par to,es savulaik tā izdarīju Audi ,mož signalizācija taisa ziepes ,nosūbēju;si vadi un t. t. piebrauc tajā pašā Riepnieku ielā,viņiem tur stendi ar kaut kādi bija.

30. Novembris 2004, 13:27

Kantori piefiksēju, zinu kur tas atrodas. IMHO tomēr vainīgs būs ģenģeris, labi ka tas viegli ņemas nost.
A signalizācijas kā tādas nav bijis jau defaultā. :)

30. Novembris 2004, 13:29

man ar vienreiz bija taada problema dariiju visu, kas jau sheit minets, beigaas izradijas, ka vainigs generatora skjiivis, njem tikai jaunu siksnu, a vecu to njem, to nenjem... :D

30. Novembris 2004, 13:32

Tu domā, ka vecā siksna vienkārši izslīd un pietiekami negriež ģenģeri? Pārbaudīšu.

30. Novembris 2004, 16:20

Visdrīzāk siksna. Tur nav ko pārbaudīt tāpat neko neatradīsi. Nomaini siksnu un viss, pēc tam skaties vai kas ir uzlabojies vai nē. Piebilde: Pērc siksnu pēc katalogu nevis uz aci. :)

30. Novembris 2004, 17:21

Nu ja ģeņģeris nav vainīgs,bet stipri šaubos ka tuv viņu kārtīgi notestēji....!!! Vēl var būt vainīgs starteris,kas ir vis biežāk,vai ari masas nav mašīnai,vai nu arī pats aķis,ko es testēju pēc savām metodēm...Varu pateikt ,ka citi iemesli ir reti. Saku pēc savas desmit gadu pieredzes servisa jomā ar MB...

30. Novembris 2004, 18:31

Vispār ievēroju, ka ieslēdzot aizdedzi neiedegas aķa lampiņa, kura, iedarbinot dzinēju nodziest.Interesanti, ko tas varētu nozīmēt :scratchchin:

30. Novembris 2004, 20:35

grāmatā ir doti 3 varianti 1)-izdegusi lampiņa ,2)-ķēde uz lampiņu aprauta 3)-beigts ģenerators vai sprieguma regulators :cry:

01. Decembris 2004, 09:08

[user]8980|Bismarks|[/user]grāmatā ir doti 3 varianti 1)-izdegusi lampiņa ,2)-ķēde uz lampiņu aprauta 3)-beigts ģenerators vai sprieguma regulators :cry:

Re, es jau par to sprieguma regulatoru laikam arī tā nezinātniski biju domājis...

01. Decembris 2004, 11:03

Viss skaidrs, ģenģeris nomiris. :cry:
Tēma slēgta