Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
20. Februāris 2012, 13:08
Problema tada, ka w124 300D atteicas darboties salona ventilators. Ieprieksh vinjsh jau laiku nenormali chiksteedams griezas, tad pēkšņi apstājās. Izsists bij drošinātājs, nomainīju, bet darbojas tikai uz 4. atruma, un atkal sit laukā drošinātāju.
Varbūt kāds zin kur varētu būt problēma?
Pēdējo reizi laboja
Daimlers - 20. Februāris 2012, 13:14, kopā labots 1 reizi.
20. Februāris 2012, 13:10
Par kuru tieši ventilatoru ir runa ?
20. Februāris 2012, 13:13
Par pečkas ventilatoru
20. Februāris 2012, 13:32
Klasika. Ventilatoram asīte ir nevis uz gultņiem, bet uz metāla buksēm, kurās iekšā ir smērviela. Gudri un kvalitatīvi, bet 100 gadus netur.
Smērviela izžūst, savelkās iekšā netīrumi, arī pati ass mēdz rūsēt, un no tā arī sāk parādīties čīkštēšana. Netīrumu un rūsas dēļ arī ir apgrutināta griešanās, kā dēļ arī sit arā drošinātāju. Ziemā izpaužas vairāk, jo sals vēl vairāk apgrūtina darbību.
Auto ar AC tas daikts izskatās šādi:

Ko darīt?
Lētais un bezjēdzīgais variants ir iepūst WD40 uz abām buksēm. Tam vienalga nepieciešama liela jaukšana, jo ventilators atrodas zem loga tīrītāja. Pūst "kur tiek klāt" ir bezjēdzīgi.
Mazliet labāks variants ir nopirkt lietotu.
Labs variants ir nopirkt jaunu no Meyle.
20. Februāris 2012, 13:36
Man reiz bija savādak- drošinātaju sita ārā fakts, ka krāsniņas motorītis bija tuvu beigām, nācās pārtīt.
20. Februāris 2012, 13:47
20 February 2012 13:36:09 Misters X rakstīja:
Man reiz bija savādak- drošinātaju sita ārā fakts, ka krāsniņas motorītis bija tuvu beigām, nācās pārtīt.
Čīkstoņa bija?
Man domāt, ka šāda sprūšana ir biežāks gadījums.
20. Februāris 2012, 13:52
Čīkstoņa nav bijusi nevienam no maniem ex W124 modeļiem, ja nav runa par aizmugures sēdekļu čīkstoņu.
Bet tikai vienam, bija tieši pieminētā krāsniņas motorīša problēma - ik pa brīdim sita ārā attiecīgo 8A drošinātāju un līdz ar to sistēma beidza ventilēt gaisu, sportiska drošinātaju maiņa nelīdzēja, izpirku visu tuvejo benzīntanku un ar lūdzosām acīm iznervēju visas pārdevējas, jo ārā sita ik pēc dienas.
Motorīša atjaunošana 06`gadā izmaksāja Ls 45.
Kā un cik būs tagad, grūti spriest, iespējams, Grieķijas krīzes hiperinflācijas un Ķīnas Mūra tirgus ekonomikas rezultātā būs dārgāk.
Pēdējo reizi laboja
ZV - 20. Februāris 2012, 14:04, kopā labots 1 reizi.
20. Februāris 2012, 13:57
Manam bija čīkstēšana un sprūšana.
Lasīju internetā, jaucu ārā pats vairākas reizes, bet salabot izdevās tikai uz laiku. Mīlulītis jau dabūja mainīt nost.
20. Februāris 2012, 14:32
es ar saskāros ar šo problēmu! sākumā čīkstēja, tad vispār apstājās! Nomainīju lietotu ventilatoru (15LS) un braucu tālāk! Protams...man nav kondicioniera! Ja tāds ir...tad cita cena!
20. Februāris 2012, 16:42
Man bija iesprūdušas oglītes(knapi skārās klāt) kuras gāja uz beigām bet pēc izjaukšanas un sapūšanas ar WD-40 viss atkal strādāja kā nākas.