Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

BAS ESP kjibele> pat pieshkjilt nevar.

24. Jūlijs 2010, 16:43

problema sekojosa, viena rita, bez nekadam ieprieksejam pazimem, masinu vairs nevar pielaist [2000g e320cdi] pagriezot aizdedzi, viss kaa parasti, kvelsveces nodziest, paliek degot BAS ESP lampinja, un pilnigs klusums.. kompis itka nevienu kljudu ara nemet.
palasiju arzemju forumus, neka pratiga neatradu. parbaudiju visus drosinatajus, relejus pakustinaju. rezultats tas pats.. atvienoju akjim minusu uz bridi, tagad met ara ari kljudas :D BAS brake asist un ABS problemas. paneli jomrojam deg bas/esp un tagad ari ABS lampinja.
sak aptrukties idejas.. kads nav saskaries? vel, kadu laiku deg bridinajums ka bremzu kluci nodilusi [kluci jauni, bet servisa dzeki ar dacikiem nohalturejusi] bet es domaju ka tas nebutu par iemeslu tam, lai es pat pieskilt masinu nevaretu.
kas varetu but par vainu?

24. Jūlijs 2010, 17:03

через компьютер надо прострелять может покажет что.

если тебе нужен будет человек по электронике обрашайся дам номер, там парнишка толковый разбирается в таких вещах

24. Jūlijs 2010, 17:18

aizmirsu piebilst - problema cik vien var jamegina risinat saviem spekiem, jo atrodos Norvegija, te mani izputinas par diagnostiku vien..

24. Jūlijs 2010, 19:04

Varbut akumulators miris?

24. Jūlijs 2010, 19:24

ABS + ESP + blablabla bloks ir viens no 3 centrālajiem auto vadības blokiem, ja ar to ir problēmas, auto nekustēs. Bez diagnostikas neiztiksi.

Vispār jau braucot uz ārzemēm ir jāņem tāds auto, kura remontus var samaksāt arī ārzemēs... ja nevari atļauties — neņem tādu auto. Vai vismaz ievies kādu normālu apdrošināšanas pakalpojumu, no sērijas ADAC vai kas tāds — ir visādas paketes t.sk. arī remontiem. Piemēram, es savam AMG noslēdzu tādu, ka ir bezmaksas nogādāšana servisā. Tā kā auto specifisks, teorētiski var nebūt apkalpojams parastos servisos, viņi nevar vest uz tuvāko, bet to, kuru es izvēlos — kaut vai uz Latviju no jebkuras vietas Eiropā! Vismaz tāda norāde bija līgumā. Un tā kā līgums ir ar personu, tad tas attiecas uz jebkuru auto, ar ko pārvietojos. Ir jau atmaksājies.

24. Jūlijs 2010, 19:25

ABS + ESP + blablabla bloks ir viens no 3 centrālajiem auto vadības blokiem, ja ar to ir problēmas, auto nekustēs. Bez diagnostikas neiztiksi.

Vispār jau braucot uz ārzemēm ir jāņem tāds auto, kura remontus var samaksāt arī ārzemēs... ja nevari atļauties — neņem tādu auto. Vai vismaz ievies kādu normālu apdrošināšanas pakalpojumu, no sērijas ADAC vai kas tāds — ir visādas paketes t.sk. arī remontiem. Piemēram, es savam AMG noslēdzu tādu, ka ir bezmaksas nogādāšana servisā. Tā kā auto specifisks, teorētiski var nebūt apkalpojams parastos servisos, viņi nevar vest uz tuvāko, bet to, kuru es izvēlos — kaut vai uz Latviju no jebkuras vietas Eiropā! Vismaz tāda norāde bija līgumā. Un tā kā līgums ir ar personu, tad tas attiecas uz jebkuru auto, ar ko pārvietojos. Ir jau atmaksājies.

24. Jūlijs 2010, 19:26

24. Jūlijs 2010, 20:05

Nomaini aķi :)
es šefam oslo ūdenssūkni/zobeni mainiju sanāca viena sestdiena svētdiena ..šis samaksāja manu mēnešalgu šeit un teica ka tā ir bezmaz vai puse ko viņam gribējuši noplēst :d
tā kā pat lada kaļina TUR ir miljonāru auto :beach:

29. Jūlijs 2010, 20:33

problema atrisinata, sakam jau vilkt uz servisu, bet pedejo reizi pieskilt pamegjinaju, pieleca.. :D ilgi brinijamies. kljudas radija, noslapeju, pieskilu velreiz, vairs kljudu nav.
tatad vainigs mitrums noteikti, jo pirms tam nedelju bij lijis, tagad vnk nedeelju izzuva un aizgaja.

19. Janvāris 2011, 00:59

24 July 2010 18:03:07 SK rakstīja:
через компьютер надо прострелять может покажет что.

если тебе нужен будет человек по электронике обрашайся дам номер, там парнишка толковый разбирается в таких вещах
............
Pēdējo reizi laboja sana7777 - 19. Janvāris 2011, 01:01, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta