Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Logu tīrītāji

06. Jūlijs 2010, 19:20

Sveiki visiem! Šāda problēma parādījās: sāka čakarēties logu tīrītaju slēdzis, tad slēdzas tad nē. Kādreiz strādā labi, bet tiko ieslēdz pagriezienu tā izslēdzas logu tīrītāji un vairak nevar ieslēgt. Izlasīju , ka Domeniksā baigās atlaides ur remontdarbiem, aizlaidu uz turieni. Šie izpētija un teica, ka esot jāmaina kombislēdzis (tas rokturis uz kura gan stikla tīrītājs, gan pagriezieni, gan tālie visi kopā ir). Kopā ar darbu bušot 150 Ls. Nu tad meklēju vai kāds nezin kur to varētu visu par sakarīgāku cenu sataisīt? Jau iepriekš paldies!

Logu tīrītāji

06. Jūlijs 2010, 20:04

būtu labi minēt par ko iet runa.

Logu tīrītāji

06. Jūlijs 2010, 21:23

Kāds auto?

Logu tīrītāji

06. Jūlijs 2010, 21:33

ko līdz atlaides, ja nav kompetences un kvalitātes ? ;)

Logu tīrītāji

06. Jūlijs 2010, 21:47

Ja tas ir w124 tad man ir taads sleedzis! ja vajag PM!

Logu tīrītāji

07. Jūlijs 2010, 10:41

У меня недавно перестали включаться дворники и омыватель, поворотники и дальний свет ок. В Домениксе сказали менять весь переключатель. Я разобрал, там внутри ОЧЕНЬ маленькая микросхема и все, механические части все в порядке... Так что заказал новый, поменяли все работает. Нужно снимать руль и все аккуратно правильно собрать потом (угол поворота руля выставить), ошибки airbag сбрасывать, так что в Доменикс. А сам переключатель у них очень дорогой, в Германии дешевле заказать.

Logu tīrītāji

07. Jūlijs 2010, 12:23

Tas ir w203

Logu tīrītāji

07. Jūlijs 2010, 12:53

Man ari ir W203. Ja sutis no Vacijas jaunu originalo A2035450310 bus ap 85 eur (uz firmu bez VAT) ar pasta piegadi uz Latviju. Nomaina - ka sarunasi Domeniksa.
Pēdējo reizi laboja Pin - 07. Jūlijs 2010, 13:05, kopā labots 1 reizi.

Logu tīrītāji

07. Jūlijs 2010, 13:12

Domeniksam u.c. ir 10 reizes vieglāk (un izdevīgāk) nomainīt jaunu slēdzi, nekā jaukt un skatīties, vai tur ko nevar salabot ;)

tuvredzīgi, bet tā nu tas ir :)

Logu tīrītāji

27. Augusts 2010, 08:55

Ja nu kādam noder, tad Domeniksā augusta mēnesis ir atlaižu mēnesis visām C klasēm. Atlaides remontdarbiem un oriģinālajam rezerves daļām. Es arī izmantoju šo momomentu un tas slēdzis kopā ar darbu man sanāca 96 Ls rezultātā (iepretīm sākotnēji aprēķinātiem ~150Ls). Plus viņi pēc remota par brīvu nomazgā mašīnu un iztīra salonu ;)
Tēma slēgta