Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

riita rosme

24. Februāris 2009, 19:24

vakar mieriigi atbraucu no skolas noliku auto, shodien eju klaat nesleedzsa valjaa, labi atsleedzu ar atsleegu, griezhu aizdedzi nevienas lampinjas nedeg, aklumators pilniigi sauss, pirmo reizi kaut kas shaads, un tagad vakaraa arii apstaajos uz 2h, un atkal akjis sauss, dabuuju atkal piepiipeet, ir autonoma apsilde un pastiprinaataajs, bet tie elektriibu need, kas cits vareetu buut par vaiu, auto 300 te bendziins

riita rosme

24. Februāris 2009, 19:45

Generators????????

riita rosme

24. Februāris 2009, 19:48

kas ar gjeneratoru, ogliites beigushaas? to gan veel neesmu apskatiijies, bet vai aklumators pa vienu nakti var buut pilniigi meems? taa ir pirmo reizi, un peekshnji

riita rosme

24. Februāris 2009, 19:54

veel nevareetu buut, ka aizdedze kaartiigi neizsleedzas un piemeeram indukcijas spole paliek iesleegta un visu apeed

riita rosme

24. Februāris 2009, 19:55

Ne tikai oglites generatoram.Var but diodes tiltins beigts.....Bet tas viss japarbauda pie meistara.Par aizdedzi nemaku teikt,domaju ka nee.

riita rosme

24. Februāris 2009, 20:00

bet kas man to energjiju izteeree, tas ka varbuut nelaadee ir mazaakais, tagad vakaraa mieriigi viss aizsleedzas bet riit atkal buus tuksh,

riita rosme

24. Februāris 2009, 20:03

Aķis - 95%.

riita rosme

24. Februāris 2009, 20:55

Ja piepīpējot autiņš normāli turpina braukt, tad vaina ir akumulatorā! Ja pēc kāda laika noslāpst, tad vaina ģenerātorā...
Attiecīgi, mašīna var braukt bez akumulatora, ja strādā normāli ģenerators un otrādi... tikai otrā gadījumā aķis samērā ātri nobeidzas...

riita rosme

24. Februāris 2009, 21:06

Man tads joks bija ... ari 300TE aķis nepričom...visdrizak ģenerators mainits šrotā pret švakāku un 300TE vajag dauddddzzzz....
itsevišķi ka temperatura ir kaput.

riita rosme

24. Februāris 2009, 21:12

auto ir no vaacijas, gjenerators ir 90A nedomaaju ka 90. gada mashiiani vareetu buut lielaaks, es tomeer arii dodu un aklumatoru, j otas arii ir no vaacijas, ko paa r auto un savu iespeejams nokalpojis un kaada banka jau ir beigusi darbu :)
Tēma slēgta