Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Elektronika
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 21. Oktobris 2008, 10:44 |
|
|
|
|
Sveiki! Man ir MB E220 97. gada. Šim aparātam nojuka instrumentu paneļa apgaismojums, ka arī apgaismojums, kas apgaismo ventilācijas apaļos kloķus un pārējās salona podziņas. Pats esmu pārbaudījis drošinatajus zem kapota, pie aķa un salonā vadītāja pusē! Visi dzīvi! Visus drošinātājus pārgāju ar testeri un konstatēju, ka vienam no viņiem nepienāk elektrība, k ari dažiem drošinātājiem nepienāk elektrība salonā! JAUTāJUMS!!! KUR MEKLēT VAINU? IR NOJAUSMA, KA AIZ MēRINSTRUMENTU PANEļA IR VēL KāDS DROšINāTāJS, VAI Tā TAS IR? JA IR, TAD Kā NOņEMT MēRINSTRUMENTU PANELI? VARBūT VēL IR KāDA VAINA, UN KA VAR šO PROBLēMU NOVēRST?
|
|
 |
|
|
Mafiosi
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 21. Oktobris 2008, 11:07 |
|
Pievienojies: 27. Decembris 2006, 19:16 Atbildes: 474 Atrašanās vietas: Riga Malpils
|
|
Instrumentu paneli var izspiest no aizmugures nonemot apaksejo panela apdari bet man liekas ka tur nav nekadu drosinataju ja nu vienigi masa pazudusi vai ari kads relejs nobeidzies
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 22. Oktobris 2008, 15:09 |
|
|
|
|
Izjaucu šodien autiņa visu paneli! Tiešām vairs nav nekādu drošinātāju! Jābrauc būs pie elektriķa!!!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 22. Oktobris 2008, 15:13 |
|
|
|
|
panelim otrā pusē nav maziņš drošinātājs? Var sākumā izskatīties pēc mazas skrūvītes. Apskati vēlreiz pašu paneli.
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 22. Oktobris 2008, 16:34 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Vai arī tas var izskatīties pēc vēl vienas lampiņas. W202 (1997.) ir drošinātājs, kāpēc lai W210 nebūtu.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 22. Oktobris 2008, 20:49 |
|
|
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 25. Oktobris 2008, 23:12 |
|
|
|
|
Paklau var but pat nav nekadu problemu! man bija tas pats laikam kads piespieda pogu kur regulejas apgaismojums uz panela kur kilometru raditaju nomest uz nuli pagriez to uz visam pusem varbut iedegsies. mes parasti meklejam problemu bet biezi sikumus aizmirsam!!!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 26. Oktobris 2008, 20:44 |
|
|
|
|
nē, grozīju un spaidīju, nekas nav! Man mersis vispār tāds dīvains, viņam zem stūres pie kaptoa taisāma roktura kaut kāda podziņa vēl ir apaļa (ieslēgt, izslēgt). To ar mēgināju spaidīt, pat nezinu kam viņa ir domāta...
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 26. Oktobris 2008, 22:20 |
|
|
|
|
to drošinātāju pārbaudiji?
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: Instrumentu panelis W210, lūgums palīdzēt!!! Atbilde saņemta: 26. Oktobris 2008, 22:24 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Lai dzīve pavisam vienkārša, tam spidometra blokam otrā pusē pie visiem štruntiem maziem burtiņiem vajadzētu būt pierakstītam, kas tas ir. Lampiņa tam un tam, drošinātājs un tā par visu. Nemaz nekas nav uz dullo jāplēš vaļā, tikai jāpalasa, kas kur rakstīts.
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Elektronika
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis
REKLĀMAS