Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Antenna switch

07. Maijs 2008, 15:47

Всем привет.
есть ли у кого такой дивайс как выключатель антены на средней консоле или может кто знает как его подключить, провода надо тянуть до самой антены или там есть возможность подключить все это черех магнитолу????

Antenna switch

07. Maijs 2008, 16:25

vopros kak to ina4e s formuliruj, bila li antena v originale elektra i 4to za knopka takaja na konsola i tomu podobnoje , ja sobstvenno nifiga neponjal

Antenna switch

07. Maijs 2008, 16:44

есть оригинальная электро антена, поставил новую магнитолу и когда слушаю CD антена не складываеться. в оригинале на 124 и многих других моделях предлогалась функция отключения антены с выводом специальной кнопки на среднею консоль, что тут не понятно

Antenna switch

07. Maijs 2008, 16:52

[user]108790|Zloj|[/user]есть оригинальная электро антена, поставил новую магнитолу и когда слушаю CD антена не складываеться. в оригинале на 124 и многих других моделях предлогалась функция отключения антены с выводом специальной кнопки на среднею консоль, что тут не понятно

эта антена в оригинале находится в открытом состоянии все время, когда работает магнетола - вне зависимости от того что играет - приемник, диск или кассета. Для того, чтобы устроить ее по-другому, надо хитрить, т.к. на открытие антены дается импульс определенной продолжительности и с самопальной кнопкой, возможно, придется держать ее пока антенна не откроется. Т.е. не будет так, что нажал на кнопку - выехала, нажал еще - убралась. На 100%, конечно не уверен - лучше об этом поговорить с теми, кто устанавливает аудио в машины ;)

Antenna switch

07. Maijs 2008, 18:13

znaju shto u menja bilo tak shto v starom magnetole bila knopa kotoroj mozhno bilo vikluchit antenu kogda kaseta zvuchit! a shas na novom magnetole takovo net!

Antenna switch

07. Maijs 2008, 18:37

Ja toze hotel original, bistro nenasjol i potom meste s signailizacii postavili obicnuju knopku v lubom sebe udobmom meste gde hoces. Vot i secas u menja takaja "sekretka", kotoraja upravlaet antenu po moemu zelaniju. Neznaju, mozet bitj 5 Ls mne eto stoilo...

Antenna switch

07. Maijs 2008, 19:45

kas ieslēdzas auto magnetola, tās izejā (ISO štepselī uz A5 Attēls ) parādās +12V. Tad antena arī izbrauc, tikko +12 V pazūd, antena saliekas. Ja gribi, lai CD laikā antena būtu ievilkta, vari uzlikt slēdzi (iegriezties vadā), virknē starp A5 un antenu. Tā varēsi koriģēt, kad antenai ievilkties vai izstiepties :). Baigais kolhozs gan tas viss kopā šitā taisīt, bet nu ja gribas.... Man maģim ir programmējams kā šim rīkoties ar šo izeju - vai nu vienmēr padot 12V tiklīdz šo vispār ieslēdz (svarīgi, ja šo izeju izmanto pastiprinātāja ieslēgšanai) vai arī tikai, ja izvēlēts radio režīms (tas ko tu tieši gribi panākt). Varbūt tavai magnetolai arī šāda opcija ir paredzēta, palasi instrukciju.

Antenna switch

07. Maijs 2008, 19:53

Man maģis nesaprata un nebija saregulējams, tāpēc izvēlējos pogu. Citādi pa gadu uz mūsu ceļiem tā antena no automātiskas kļūtu par manuālu, ja vispār kāds nesavāktu kā suvenīru. Piedevām, tā kā es radio faktiski neklausos, manis pēc to slēdzi varēja taisīt bagāžniekā pie pašas antenas.

Antenna switch

07. Maijs 2008, 20:01

Ja ir vēlēšanās riktīgi advancēt mašīnu, var saslēgt, lai antena tikai ar slēdzi vadītos. Tad griežas (nepārgriežot, lūdzu ņemt vērā :) ) vadā A7, to slēdz pie slēdža vien kontakta, bet otru kontaktu vieno pie vada, kas nāk pie A5, bet to pārgriežot. Ja gribas, lai vadas gan no auto gan no slēdža, jāliek diodes (var relejus kā vecos labos laikos), lai nesadedzinātu kauč ko. Nu koroche, учите матчасть и физику с электронику :D

Antenna switch

07. Maijs 2008, 20:09

Nja, es nemaz neesmu iedziļinājis, ko man tur kā sataisīja, kurš variants izmantots, zinu tikai, ka antena parādās pēc mana lūguma.
Tēma slēgta