Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
28. Marts 2008, 08:23
Manam W124, kad ieslēdzu kruīzu ir tā, ka es viņu tās sakot jūtu. Tāda sajūta, ka mašīnu visu laiku it kā piebremzē un atlaiž, krīt uz nerva. Varbūt kāds zina teikt, vai tas man kaut kāds defekts, vai tā ir W124 īpatnība.
28. Marts 2008, 08:35
piebremzē braucot no kalna, bik tā kā uzgāzē - braucot uz kalnu...
parasti, tas ir tikai neierasta sajūta, jo braucot ar konstantu ātrumu esi pieradis, ka braucot no kalna auto paatrinās, bet uz kalnu - piebremzē - tas ko izjūti braucot ar kruizu liekās pretējs fizikai
tas ir norm, jo kruizs uztur vienādu ātrumu(aptuveni) neatkarīgi no landšafta :whistle:
28. Marts 2008, 08:55
es gan neko (izņemot kalnus) nejūtu kruīza režīmā.
28. Marts 2008, 09:18
viss tur ir kartiiba - taads tas kruizs ir, uz nerva var krist var but ka hadene kada lufte un tapec izteiktak kaut ko juti
28. Marts 2008, 09:25
es ar w124 ari tadas ekstremas sajutas izjutu! bet kaut ka normali tas nav!
28. Marts 2008, 09:37
nez, man viņa darbojas nevainojami. Izņēmums ir tad, kad vajag paātrināties ar kruiža palīdzību. Tad viņš vienu no desmit reizēm mēdz nereāģēt momentāli. Bet to var kompensēt ar gāzes pedāli.
28. Marts 2008, 11:04
uz taisnes kruizam jāstrādā vienmērīgi un neko just patiešām nevar(jeb nevajadzētu), bet tik sākās kalni, tad gan jājūt, tas ir norm - pozitīvās un negatīvas pārslodzes(no kalna mašīna nepaatrinās, kas ir pretdabiski(kruizs piebremzē, lai turpinātu braukt konstantā ātrumā - negatīvā pārslodze, un otrādi, braucot uz kalnu, kruizs biku iedod gāzi, lai turpināt braukt ar to pašu ātrumu, bet tev liekās, ka tas uzņem ātrumu, jo parastajā režīmā mašīnas gaita palēninātos - pozitīva pārslodze)
28. Marts 2008, 11:36
Mans (E400) kruīzs nejūt ne kalnus, ne lejas. Slīd gludi nonstopā.
28. Marts 2008, 11:38
nu, es jūtu tik kalnos, ka iespiež bik sedeklī, bet ctādi nekādas bremzēšanas vai kā citādi .
28. Marts 2008, 11:46
w124 kuram vēl ir mehāniskā šprice,izdilst kruīza mehānisma sviru āboli.tad arī ir tāda sajūta,ka autiņš iet nevienmērīgi.sīks remonts.otra lieta ir el. motoriņš,kurš bīda sviras.tas arī var būt pie vainas :evil: