Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
26. Februāris 2008, 11:33
Liet tāda ka manam autiņam ir no vecuma nolietojušies vadi!!
Precizi vadu kompleks kas nāk no spolēm uz vadības bolku!! ļoti liels un garš vadu mučkulis!!
Jauns Domenikā 680 LS!!! Nu uz jaunu baigi nepavelkos,bet man gudri vīri teica ,ka ir spečuki kas restaurē šos vadus pārvelk no jauna!!
Vai vabūt kāds zin kur tāds auto ir uz izjaukšanu un tam šie vadi ir labākā stāvoklī nekā man!!
Lūdzu ja kādam ir kas zināms dodat ziņu baigi vajag!!!
26. Februāris 2008, 11:42
tik vecs viņš tev arī nav.
Kādi simptomi ir autiņam?
26. Februāris 2008, 11:46
Rūjenas iela tam kruglosuto4nij servis Mne na generator novuju provodku tenuli ot zavodskoj ne otli4itj(klemi presovanije a ne pajanije ,kembriķi po razmeru...),ewe o4en horowij elektrik nekotorije s kluba obrawalisj Sawa-29286745 no u nego postajana o4eredj rajon botani4eskogo sada.
26. Februāris 2008, 11:47
Nu kadi simptomi vadi ir saplaisajuši rezulātā zūd mitrā laikā viens vai divi cilindri!!
Bet vadi ir riktgi saplaisajuši!!!
Ja un auto nemaz tik traki vecs nau ,par ko ari es brinos ka tā viņi plaisā!!
Bet pazvanijos pa šrotiem un tur no pus vārda mani saprat ko vajag un atbildēja deficīts
26. Februāris 2008, 11:52
ir deficīts, netur viņi to karstumu.
dabū kādu uzticamu elektriķi un lai viņš tev tos vadus pārvelk jaunus, ieliek aizsargapvalkā un viss.
Nav tak ķīnas ābece, vadi paliek vadi
26. Februāris 2008, 11:52
[user]5591|kabuki|[/user]Nu kadi simptomi vadi ir saplaisajuši rezulātā zūd mitrā laikā viens vai divi cilindri!!
Bet pazvanijos pa šrotiem un tur no pus vārda mani saprat ko vajag un atbildēja deficīts

Vinjiem parasti temp iedarbiba izolacija sabirst pilniiba ... ka rezultata
vinji skaras kopa un stipri shaubos vai tur var ko paarvilkt jo visos galos
ir visadi trakie shtekeri !!
26. Februāris 2008, 11:55
[user]238181|MAX_BND|[/user]
[user]5591|kabuki|[/user]Nu kadi simptomi vadi ir saplaisajuši rezulātā zūd mitrā laikā viens vai divi cilindri!!

Vinjiem parasti temp iedarbiba izolacija sabirst pilniiba ... ka rezultata
vinji skaras kopa un stipri shaubos vai tur var ko paarvilkt jo visos galos
ir visadi trakie shtekeri !!

JA it kā tā ir ar to pārvilkšanu un štekeriem bet pārvelk:)
26. Februāris 2008, 12:22
один из вариантов купить проводку новую для катушек и поменять.
пример
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=022купи ее и просто замени и не надо все проводку менять, обычно проблема именно с этими проводами
26. Februāris 2008, 12:24
26. Februāris 2008, 12:27
4o pariwsja,vozmi pozvani i uznaj esli Tebe eto gorit.Tu v WEBe tebe vsoravno nepomenjajut ili peretjanut