Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
15. Novembris 2007, 20:38
Nesen man bija jau līdzīga problēma, kuru novērsu pagrozot un nomainot drošinātājus. BET........., tagad viss ir atsācies no jauna un vēl vairāk: pieņēmis papildus apmērus, šķiet ka auto ir iemitinājies PATS NELABAIS...
Tātad:
1. logu tīrītāja drošinātājs pārdeg uzreiz pēc ielikšanas, ar lielu dzirksteli, cik noprotu ar savām "mega" zināšanām par elekriku: kaut kur ir īsais, bet kur ???
2. Logu veras tikai tad, kad ir atvērtas durvis, kad tās ir ciet- nekust ne no vietas, atver vaļā un aiziet.
3. šodien pamanīju, ka nevaru uzmirkšķināt ar tālajiem ( uz sevi), bet ieslēgt varu ( prom no sevis). kas par lietu ???
Visas šīs parādības uzradās vienlaikus, vai kāds var palīdzēt to novērst???
Paldies jau iepriekš.
15. Novembris 2007, 20:42
Varbuut beigts relejinsh kas atbild par visam shim funkcijam
bet vienigais tad nebutu iisais
Veel pastaav variants ka kaukur no vecuma ir nodrupusi vadam izolaacija
un tapec ir iisais =)
15. Novembris 2007, 20:43
kaut kāds relejs, kas atbild par visām , tevis minētām lietām...
man reiz bija tā, ka logi tīrītājs pats par sevi ieslēdzās

komplektā ar apsildi
15. Novembris 2007, 20:46
Veel vari meeginaat vnk paraustiit vadus :whistle:
15. Novembris 2007, 20:46
[user]282118|matrix|Dieva zīmes ar ELEKTRIKU[/user]Nesen man bija jau līdzīga problēma, kuru novērsu pagrozot un nomainot drošinātājus. BET........., tagad viss ir atsācies no jauna un vēl vairāk: pieņēmis papildus apmērus, šķiet ka auto ir iemitinājies PATS NELABAIS..
Paldies jau iepriekš.
Tātad:
1. logu tīrītāja drošinātājs pārdeg uzreiz pēc ielikšanas, ar lielu dzirksteli, cik noprotu ar savām "mega" zināšanām par elekriku: kaut kur ir īsais, bet kur ???
2. Logu veras tikai tad, kad ir atvērtas durvis, kad tās ir ciet- nekust ne no vietas, atver vaļā un aiziet.
3. šodien pamanīju, ka nevaru uzmirkšķināt ar tālajiem ( uz sevi), bet ieslēgt varu ( prom no sevis). kas par lietu ???
Visas šīs parādības uzradās vienlaikus, vai kāds var palīdzēt to novērst???
Nu ko, balstoties uz 1. un 3. simptomu, jauc vaļā kombinēto pārslēdzēju (pagriezieni/logi/tālie). Riktīgi uzdedzis būs. Manam w124 izdega logu paātrinātais režīms un īslaicīgais no tā, ka piesalušus logu tīrītājus ieslēdzu un aizmirsu :evil: Tur tas slēdzis baigi maigs. Jaucas ārā elementāri, noņem vāciņu slēdža galā (turas uz divām austiņām, nenolauz), tad uzmanīgi to noņem, apakšā būs kontaktu plāksnītes kopā ar tasperīti - uzmanīgi, nepazaudē. Tad tur konektoriņš. Atslēdz un pamēri slēdža galā īso. Ja nav - konektora galā - īso. Nu kauč kā tā. Piedod, ja ko sajaucu - pēc atmiņas rakstu.
Par 2. simptomu baigi dzirdēts, moska atcerēšos.
Veiksmi Tev!
15. Novembris 2007, 21:01
Kas attiecas uz logiem, Meršiem ir tā, ka atvērot durvis, ar izslēgtu aizdedzi var virināt logus... Kaut kas ar to sistēmu arī ir...
15. Novembris 2007, 21:57
Jebkurā gadijumā, paldies par zibenīgajām atbildēm.
Laikam mēģināšu realizēt Valda ieteikumu, to ,vismaz, es daudz labāk varu iztēloties :whistle:
15. Novembris 2007, 22:28
Nu es savulaik ar degošiem drošinātājiem, lai nav katreiz jāsprauž jauns, darīju tā:
drošinātāja vietā pievieno parastu kontrolspuldzi, vienu vada galu vienā spailē, otru, -otrā. Kamēr ir ``īsais``, spuldze deg. Tālāk, - uz veselību eksperimentē..., ņem ārā relejus, atvieno fiškas u.t.t., kamēr spuldze pārstāj degt... Nu pēc tam ar dedukcijas palīdzību funktierē, kas ir pie vainas...
Kaut kā tā....
16. Novembris 2007, 21:26
īsais bija logu tīrītāja motorā.
Uz zobrata vāka ir bloks, kur atrodas pieci kontakti, divi apakšā + un -, pārējie trīs virs viņiem, vidējais kontakts no tiem trijiem skārās pie zobrata korpusa un sita visu ārā.
Logu vēršanās un tālo gaismu problēma, izrādās, bija saistīta ar šo te.... :whistle: Kas to būtu domājis.
16. Novembris 2007, 21:27
nu re..
.gif)
pats atradi ?