Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

MB 220E (124) salona aizmugurejais apgaismojums

02. Aprīlis 2007, 14:37

Sveiki! Man te tāda it kā maza, bet tai pat laikā nepatīkama problēma.
Nopirku nesen MB220E 8) , viss OK, bet nu divi mazi sīkumi - tur kur jābūt aizmugurējai salona apgaismojuma spuldzītei karājās divi vadi, es dabūju pašu plasmasiņu (kur liek lampiņu u.c.) pievienoju vadus, un rezultāta visu laiku deg lampiņa, mēgināju paslēgāt uz priekšējā paneļa slēdzi, bet tāpat deg :( un kā vēlāk izrādījās tā pati problēma ar bagāznieka lampiņu :cry:
Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma? :whistle:

02. Aprīlis 2007, 15:03

Hmm...tad tur jabūt kam vairāk kā tikai vadiņiem un lampelei.... :cry:

02. Aprīlis 2007, 15:20

[user]2|SZ|[/user]Hmm...tad tur jabūt kam vairāk kā tikai vadiņiem un lampelei.... :cry:

vot es ar domāju :!
mosh kādam bij tāda kibele un var izpalīdzēt,
pasham jau patīk njemties pa sīkumiem, bet nu šitais mani nedaudz baida, ka tik kaut ko nenosvilinu :?

02. Aprīlis 2007, 15:32

Īsti neatceros kā tur bij....
Ja tai lampiņai ir slēdzis,tad loģiski pienāk + un-,un ja tos abus pievieno lampai,tad viņai loģiski jādeg.
A ja nav slēdzis,tad es nezinu.

02. Aprīlis 2007, 15:34

VAI TAD NEBIJA TĀ, KAD tā iedegas tikai tad, ka attaisa aizmugurējās durvis ?????

02. Aprīlis 2007, 15:36

[user]158906|TAMA|[/user]Īsti neatceros kā tur bij....
Ja tai lampiņai ir slēdzis,tad loģiski pienāk + un-,un ja tos abus pievieno lampai,tad viņai loģiski jādeg.
A ja nav slēdzis,tad es nezinu.

Slēdzis jau ir, bet slēgājot viņu tas nedarbojās, - un mani aizdomīgu rada tas, ka arī bagāžnieka lampiņai slēdzis nedarbojas, es viņu varu iespiest bet lampiņa arī tāpat turina degt :(
Māc aidoma, ka tur ir kaut kas kopā saistīts :!

02. Aprīlis 2007, 15:37

[user]2|SZ|[/user]VAI TAD NEBIJA TĀ, KAD tā iedegas tikai tad, ka attaisa aizmugurējās durvis ?????

uz paneļa ir slēdzis, ar ko to ieslēdz, lai aizmugurējie varētu kaut ko naktī saskatīt, bet arī ar aiztaisītām durvīm tā darbojas???

02. Aprīlis 2007, 15:42

[user]40230|xmax|[/user]
[user]2|SZ|[/user]VAI TAD NEBIJA TĀ, KAD tā iedegas tikai tad, ka attaisa aizmugurējās durvis ?????

uz paneļa ir slēdzis, ar ko to ieslēdz, lai aizmugurējie varētu kaut ko naktī saskatīt, bet arī ar aiztaisītām durvīm tā darbojas???

Tā arī ir vismaz manam w201

02. Aprīlis 2007, 15:44

ok ok, laikam bija tas slēdzis jā....

02. Aprīlis 2007, 15:46

[user]2|SZ|[/user]ok ok, laikam bija tas slēdzis jā....

sorry ka drusku no tēmas, bet kad izlasīju šo te
Pavasaris - tas ir tāds poētisks gadalaiks, kad suņu sūdi zālājos ir atkusuši, bet vēl nav izžuvuši!

es ilgi smējos :lol: nu baigi labs ;)
Tēma slēgta