Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

centrālā atslēga

02. Februāris 2012, 12:54

Sveiki, varbūt kāds var palīdzēt ar šādu jautājumu

Atslēdzot ar pulti auto signalizācija atslēdzas, bet centrālā atslēga neatslēdz nevienas durvis-mašīnā netieku, ar atslēgu mēģinu atslēgt 1x izdevās pagriest-atslēdzās, bet tagad entās reizes mēģinu vairs nesanāk. dīvaini tas ka griežot ar atslēgu pa labi ( uz to pusi kur ciet normāli pagriežas, bet uz vajadzīgo nē) Kur varētu būt kāda vaina.

Tas viss no sala vai ir meklējams kāda cita problēma.

To reizi kad izdevās atslēgt ar atslēgu, pēc tam visu dienu ar pulti arī strādāja, bet nākamajā dienā atkal ar kājām palikos :(

HELP kāds, steidzami nepieciešama uz rītu mašina :/

centrālā atslēga

02. Februāris 2012, 14:36

Gan jau tā ir sala + detaļu nolietojuma vaina.

Ņem nost signalizāciju ar pulti, bet durvis slēdz ar atslēgu, tā ir drošāk.

Ja neizdodas ar atslēgu atslēgt (bet vispār slēdzene darbojas), nopērc:

1) līdzekli slēdzeņu atkausēšanai;
2) sērkociņus vai šķiltavas.

Otrā gadījumā - pasilti pusminūti atslēgas galu un iebāz slēdzenē. Paturi tikpat iekšā, un tad mēģini griezt (taisīt vaļā).

centrālā atslēga

02. Februāris 2012, 15:34

Vēl tā var būt pazīme, ka centrālā gatavojas tev nobrukt. Sen atpakaļ man arī tā čakarējās (tieši ziemā). Te slēdza vālā te neslēdza... Līdz brīdim, kad centrālā nobruka un strādāja tikai signalizācija. Iesaku pārbaudīt, kas tev tur notiek!

centrālā atslēga

03. Februāris 2012, 10:51

Ilgi nočakarējos, bet nu dabūju tā ka šofera durvis var ar atslēgu atslēgt patstāvīgi, nevar saprast vai centrālā ir nobrukusi vai vnk aizsalis kkas.
Ar pulti neatslēdzas nevienas durvis, ar atslēgu šofera atslēdzas pārējās no salona tik atslēgt, bet aizslēdzas ciet visas ar pulti.

Laikam jau vasarā būs jāmeklē beidzot kkas cits protams MB, šitais jau vecs, bet uzticams visos mīnusos ar pirmo lec, blakus jaunāki BMW man jāievelk :D

paldies tiem kas atbildēja.

centrālā atslēga

03. Februāris 2012, 11:00

Es domāju, ka šāda sījuma dēļ mainīt a/m nav vērts! Jāsataisa, kad būs siltāks. Katra jauna a/m ir zināmā mērā loterija, jo visu pārbaudīt nekad nevar.
Tēma slēgta