Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Spidometrs

06. Septembris 2010, 16:40

Nezināju, kur citur likt.... Vai ir iespējams veikt kādas korekcijas odometra rādījumiem ( uz priekšu ) MB 408D ?

Spidometrs

06. Septembris 2010, 16:45

Neesmu kompetents šajā jomā, bet, ja no kārbas iziet spidometra trose, tad noteikti ir iespējams pa rupjo.
Bet savādāk... gan jau ka var.

Spidometrs

06. Septembris 2010, 17:01

Nav trose, bet elektriskais.

Spidometrs

06. Septembris 2010, 17:02

no pašas kārbas jau ar vadu nāk?

Spidometrs

06. Septembris 2010, 17:18

Jā.

Spidometrs

08. Septembris 2010, 18:43

Meklēju 1997. gada W140 S500 spidometru LABĀ STĀVOKLĪ.
Tas ir spidometrs ar 2 digitālajiem lodziņiem - apakšā āra temperatūrai, bet augšā lielais lodziņš, kur rāda kopējo un dienas km skaitu, kā arī visus errorus un LIM funkciju.

Šovakar biju 2 šrotos. Uzcepšos, bet mani nenormāli kaitina attieksme.
Pa telefonu iepriekš sazvanījos, visu sīki un rūpīgi izstāstīju, tieši kādam gadam un kādu vajag, man atbildēja - jā, tieši tāds mums ir, cena tāda un tāda, atbrauc, visu nokārtosim. Un tā abos Pārdaugavas šrotos.
Aizbraucu - vienā šrotā tur salauzts, apskrāpēts un galīgi netīrs nenosakāma W140 spidometrs no apm. 95. gada, otrā šrotā arī tāds pats vecais (ar 3 lodziņiem bez LIM funkcijas) un vēl pie tam US versijā...
Smieklīgākais ir tas, ka veči pat tādi kā dusmīgi un apvainojušies, ka nezinot, ko gribot... Pēc principa - nu visām lampiņām taču nav jādeg un kaut ko rāda arī tāds, un kāda galu galā tur razņica, ja auto vienalga pēc gadiem nākšoties pārdot :doh:
Kā vēl visi šie un šāda veida šroti nav bankrotējuši, es nezinu.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 08. Septembris 2010, 18:44, kopā labots 1 reizi.

Spidometrs

09. Septembris 2010, 22:04

Kur varētu meklēt spidometru 1997. gada S500 W140?
Vai ir ieteikumi, kur būtu vērts aizbraukt?
ēbajā nekā tamlīdzīga nav, Maskavas, Gramzdas ielu un Kurzemes prospekta šrotos nav tieši vajadzīgie, piedevām visi ir ļoti bēdīgā vizuālā stāvoklī - aplauzīti, saskrāpēti, pagalam pieputējuši un tādai lūžņa kondīcijai par pilnīgi neatbilstošām cenām.
Jaunu arī negribas pirkt par apm. 800 Ls.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 09. Septembris 2010, 22:35, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta