Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
15. Aprīlis 2010, 20:57
tad saape ir sekojosha... vakar vakaraa konstateeju ka nedeg spidometru un visu to paneli apgaismojoshais gaismas kjernenis... tad jautaajus ir sekosjosh kaa ell iisti iespeejams to samainiit un vai tas past kjermenis ir dabuujas veikalos kaa standrata Spuuuldze vai ir kautkas uuber specifisks
un eel jautaajums cik vareetu maksaat radiaaators lietos prieksh QP
ir taskjiriiba starp sedana un Qp radiatora?
15. Aprīlis 2010, 21:00
kas par mašīnu nenāktu par ļaunu arī pateikt
15. Aprīlis 2010, 21:03
nu jaa QP ce 200 Itallien peec pieredze viss identiks ar ce 230 iznjemot cilindra urbuma diamtru.... kaa ne kaa itallien varianats
15. Aprīlis 2010, 23:17
1) Nē, par dažām lietām kļūdies — motors cits kā 230, bet tāds pats, kā visi Eiropas sedani un universāli ar 2,0l motoru. Vienīgā atšķirība, ka pārējai Eiropai nepiedāvāja tādas mazlitrāžas kupejas. Motors ir rados tiem, kas 1,8 / 2,0 / 2,2l motori C un E klasēs. E-klasēs oficiāli neviens nelika 1,8l motoru, bet varu derēt, ka kāds kaut kur ir iestūķējis kāda nokauta vietā.
2) Spuldzītes tur daudzas un tikai oriģinālās der. Citur nopērkamās ir par stipru, dedzina kontaktus un kausē plastmasas.
3) Ja viss apgaismojums nomirst reizē, tad:
a) drošinātājs aiz spidometra paneļa pagalam
b) spilgtuma regulators pagalam.
4) Vispār, ja lietotu meklētāju, tad par šo visu būtu jau sen atradis un ar visām bildēm un pamācībām, kā labot.
5) par lietotu radiatoru man nesen prasīja 60 Ls, bet to atdevu atpakaļ — caurs. Bēdīgi ar tiem. Man ir tieši no 2,0l itāļu kupejas, ar mehāniskai kārbai. Automātiem radiatori citi, jo arī kārba jādzesē. Otra nianse — ir / nav kondicionieris. Atšķiras stiprinājumi. Man ir 2,0l radiators ar kondicionieri un mehāniku. Tikai tas šobrīd glabājas tālu, ātra piegāde nav iespējama. Citādi starp virsbūvēm tam atšķirību nav, atšķirības var būt tikai dažādos pieslēgumos.