Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

202 bundzha tosola limenja dachiks

28. Oktobris 2008, 15:21

uz kaada principa straada tas dachiks kas atrodaas radiaatora izpleshanaas baacinjaa kas raada temperatuuru un liimeni??? temperatuuru raada bet liimeni neraada,vissu laiku raada ka bachokaa nav shkidruma,bet shkidrums ir,,,,pievienoju no cita mersha taada pasha un viss straada ielieku jaunu neraada....kaa taa var buut??? dachiks ir braakis vai???

28. Oktobris 2008, 15:53

Tur itkā bija kaut kāda sistēma ar magnētiem, bet neesmu 100% pārliecināts. Zinu, ka manam 126 ir tāda pati problēma un iepriekšējais saimnieks stāstija to principu, bet konkrēti neatceros. Domājams, ka tavs jaunais dačiks ir brāķis!

31. Oktobris 2008, 19:32

man ar taa likaas bet pretestiibu vinsh kautkaadu raadija suuc taads :D

08. Novembris 2008, 17:30

Es te skatos daudziem 6i problema,man ar jau pusgadu ar 6ito vainu ma6ina,servisos ar neko nezin ka var palidzet! :x

09. Novembris 2008, 19:27

Es to bačoku datčiku pajaucu un papētīju. Iespējams ka tu nopirki brāķi. Dačiks kurš ir plastmasas korpusā ir no stikla un līdzīgs lampiņai, vīņi ir ļoti trausli. Es tādu dabūju no vecās elektronikas un mēģināju sataisīt man divi gabali lodējot izjuka.
Princips ir tāds ka pie pludiņa ir magnēts kad ir līmenis tad tiek atvienoti kontakti un kontroles lampa nedeg.
Tiši tādi paši datčiki ir signalizācijai pie durvīm, var mēģināt dabūt un pašam sataisīt. ;)

14. Novembris 2008, 23:47

nu tad tā .ja tev beidzas logu ūdens un tad lampiņas pamainas vietām (deg šķidruma līmenis logu nevis dzes )tad problēma ir vainu kādā no priekšējiem ventilātoriem vainu kāds no viņiem neiet vai arī ir beigts to vadības bloks :) nomocījos ilgi līdz saremontēju vadu uz ventilātoru un vis bumbās 8)
Tēma slēgta