Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

MB CLK displejs/TV,DVD,NAVI u.tml.

23. Oktobris 2008, 14:57

[user]60748|Ruffneck|[/user]ipod fm transmitter un viss ir forshi ! 8D

i zvuk kak iz zadnici :?

23. Oktobris 2008, 15:00

[user]173655|vabo|[/user]

proboval uzhe ? ja ne gluhoj no raznici mehzdu aux i fm transmitterom ne po4ustvoval

23. Oktobris 2008, 15:04

[user]60748|Ruffneck|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]

proboval uzhe ? ja ne gluhoj no raznici mehzdu aux i fm transmitterom ne po4ustvoval

doma vaļajetsa...tadi vopros-za4em ja so wtatnoj golovoj parusja,iwu raspaiku vhodov i vihodov? :ninja:

23. Oktobris 2008, 15:07

ponatno, no u menja ustroistvo s auxom tozhe, ja mogu vklu4itj i transmitter ili provod bez problem kinutj, poka po ka4estvu otli4ija ne 4uvstvuju, ja i ne gromko slushaju, podklu4en ipod 80gb igraet sebe shuffle ne napragajas` i norm ;) esli 4to votknu aux

23. Oktobris 2008, 15:11

labi,gud.kazdij ostajotsa pri svojom mnenii :ninja: a to kojekto opjatj nervni4atj na4njot :evil:

23. Oktobris 2008, 15:13

[user]173655|vabo|[/user]labi,gud.kazdij ostajotsa pri svojom mnenii :ninja: a to kojekto opjatj nervni4atj na4njot :evil:

:)

btw kakuju kontoru po muzike posovetuesh ? videl ezdijat eti x3m sound s nakleikami govorjat tam delajut horosho

23. Oktobris 2008, 15:26

[user]60748|Ruffneck|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]labi,gud.kazdij ostajotsa pri svojom mnenii :ninja: a to kojekto opjatj nervni4atj na4njot :evil:

:)

btw kakuju kontoru po muzike posovetuesh ? videl ezdijat eti x3m sound s nakleikami govorjat tam delajut horosho

da hz,za bolwije deņģi vezde horowo delajut ;) 4o ho4ew imeno?v GTA horowo delali,videl ih rabiti,Incar. :ninja:

23. Oktobris 2008, 15:40

Man ir identiksi tāds pats salons ar visu to pašu kas tur ir iekšā!!! (Avantgarde) un vnk interesējos par to štelli...jo domāju ko likt labāk - šo (diziana ziņā jo manī ar ir tumšais salons) vai arī to jāņa sētas touchscreen... vnk vai šim arī ir to visu iespējams salikt TV, DVD, Navigāciju, CD u.tml. :P šim ie smuks dizains iet kopā ar salonu baigi skaisti :)
Tēma slēgta