Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

Nedeg atpakaļgaita w126

04. Oktobris 2008, 08:31

Sveicināti mīļie MB draugi, elektriķi un to pazinjas! :lol:

Man problēmiņa tāda, ka nevaru sadabūt rokā atpakaļgaitu, man ir 280 SE, automātiskā ātrumkārba... Parastajai vienkārši, pie ātrumkloķa slēdzis, kas mehāniski liekot atpakaļgaitā tiek piespiests (taads taa kaa vienkārš liels slēdzis)!!! Bet AUTOMĀTAM???? Kur atrodās tas slēdzis, kas fiksējās, atpakaļgaitā liekot???

Iesākumā domāju, ka vainiiga lampinja- nekaa!!! Domāju vadeļos problems-NO, ar testeriiti padziivojos pa štekeriiti un tik un taa neka!!! :cry:

Vienvārdsakot jālien tālāk!!! Kā Jūs domājat, kur vaina??? Kada pareizākākā rīciiba??? Kādam ir bijis kas līdzīgs???

Nedeg atpakaļgaita w126

04. Oktobris 2008, 09:37

Man tada pati problema
Liekas, ka jalien zem auto, pie karbas stekerisi jaizbauda :ninja:

Nedeg atpakaļgaita w126

04. Oktobris 2008, 10:21

ljagushka nakrilas na korobke. ja naprjamuju vivel provod v salon i v salone vikljuchatel dla zadnego xoda

Nedeg atpakaļgaita w126

04. Oktobris 2008, 14:47

Tad sanaak, ka vinjsh ir pie klokja, kur pārslēdz burtinjus automaatam...??? :whistle:

Nedeg atpakaļgaita w126

04. Oktobris 2008, 16:22

Es kadu briidi karoju ar aizmugures gabariitiem- pie vainas izraadijaas drosjinaataji alumiiniijs ar citiem kraasainajiem nedraudzeejas tas oksidejas :cry: un tas parasti kaisj pavecaakiem speekratiem kautkur nav kaads kontakts! tu esi uz pareizaa celja testeri rokaa un eij visam cauri peec kaartas

Nedeg atpakaļgaita w126

04. Oktobris 2008, 20:22

Lieta tāda, ka visus drošinātājus pārgāju-NEKĀ!!! Visus ar speciālu kontaktu tīrītāju pārgaju...

Vaina ir manuprāt tani slēdzītī, kur fixējas atpakaļgaitā liekot... Vai arī vadā līdz viņam/no viņa...

Tikai kur viņš atrodās??? Kur var dabūt elektroshēmu???

Nedeg atpakaļgaita w126

05. Oktobris 2008, 07:13

tas sledzis automatam pie karbas,bet manualai pie kloka.
laikam :)

Nedeg atpakaļgaita w126

06. Oktobris 2008, 07:49

Te buus kaukaada sheminja http://autorepair.about.com/library/faqs/bl084f.htm! Peec taas var sapras ka tas sleedzis ir pie kaarbas! man ir aizdomas ka tam var tikt klaat nonjemot koka paneli kas ir pie aatruma paarsleega!

Nedeg atpakaļgaita w126

06. Oktobris 2008, 14:31

pavisam nejausji uzskreju velvienai shemai virsuun http://www.elcats.ru/mercedes/image.asp ... 7&vin=&ml= sjitas ir diezgan noderiigs saits var smelties infu kas no kaa sastaav un kur atrodaas 8)

Nedeg atpakaļgaita w126

08. Oktobris 2008, 19:22

Hee, taa ar ira... Nju tad skaidrs, nonjemshu vidus konsoli un paskatiishos, tad jau padoshu zinju kā gāja!!! ;)
Tēma slēgta