Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
18. Jūlijs 2007, 06:24
Vispār ar to visu ir jāuzmanās....
Rīgā vēl ne, bet Vidzemē, un Latgalē Autotransporta direkcijas cilvēciņi ir aptrakuši...
Uz rokas Tev jābūt šaibām, -2 nedēļas + tekošā nedēļa.(kaut kā tā), ja sāk rakāties ne tikai par darba laika ilgumu, bet pievērš uzmanību arī ātrumam, tad var veikt papildus pārbaudi(?), aisūtīt uz sertifikāciju, ja patrāpās tāds lielāks kretīns..... Tad soda naudas... Sodi nav no mazajiem. Ja gribi sīkāk par sodiem palasīt (internetā nezinu), Lomonosaova iela`viņiem ir kantoris kur pārkāpumus izskata..., tur pie sienas ir... Starp citu, atsevišķos gadījumos uzliek sodu arī a/m vadītājam, ne tikai a/m turētājam...
Bez ātruma ierobežotāja ar nevar. Pagājušo gadu vēl neko, ja nebrauc ārā no valsts, varāja braukāt, bet šogad nedod ``kravas pārvadāšanas licences``, ja nav ātruma ierobežotāja.
Nu kaut kā tā... Slinkums sīkānk rakstīt. Bet joki mazi, sodi lieli...
18. Jūlijs 2007, 06:29
mjaaa... kādreiz tā nebij... bija haļava...
debesis ar` bij zilākas un zāle zaļāka, un Daugava uz otru pusi esot tecējusi...
18. Jūlijs 2007, 07:17
mes jau kravas nevadajam... mums tie busi ir parvietojamie servisi!
18. Jūlijs 2007, 07:22
[user]222998|_atkal_es_|[/user]mes jau kravas nevadajam... mums tie busi ir parvietojamie servisi!
Bet darba laiku taču jāievēro, tātad tahogrāfā ripas jāliek...
18. Jūlijs 2007, 07:28
Pašpārvadājumi, kur tahogrāfs nav vajadzīgs (zemniekiem), skaitās 50 km rādiusā..... A tālāk, eiropas savienības direktīvas........... Kaut kā tā. Katrā ziņā, ja paņems ciet, un nebūs šaibu, maz neliksies...
Darba devējam sodi ar 3 nullēm, draiverim ar divām nullēm.
18. Jūlijs 2007, 07:52
nav jau tik ljauni!
muuseejiem liidz polju paniem veel augt un augt treknaa zemiitee
18. Jūlijs 2007, 11:54
[user]418|Barbarossa|[/user]nav jau tik ljauni!
muuseejiem liidz polju paniem veel augt un augt treknaa zemiitee
Nu ja salīdzina ar ``paniem``, tad protams, mums te ir paradīze
18. Jūlijs 2007, 13:30
[user]85971|dadziic|[/user]a ko, tev ierobežotājs uz 90?? un ātrāk neiet?
Tas ir kura gada? VARIO?
No 2006. gada neatceros kura datuma visām a/m ar pilnu masu virs 3.5 t ES teritorijā maksimālais ātrums = 90 km/h. Ierobežotāji uzstādīti jau no rūpnīcas.
18. Jūlijs 2007, 17:18
[user]16948|Arturinho|[/user]
Tas ir kura gada? VARIO?
No 2006. gada neatceros kura datuma visām a/m ar pilnu masu virs 3.5 t ES teritorijā maksimālais ātrums = 90 km/h. Ierobežotāji uzstādīti jau no rūpnīcas.
pieļaujamais, +7km/h
18. Jūlijs 2007, 17:19
[user]156395|Nompelis|[/user]
[user]16948|Arturinho|[/user]
Tas ir kura gada? VARIO?
pieļaujamais, +7km/h
Pareizāk sakot, uzstādītais šiem a/m 80km/h + līdz7km/h