Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

shēma

11. Jūnijs 2007, 08:15

čau... kāds nezin, kur varētu apskatīt E 260 elektroshēmu.... var tikai bagāznieka daļu , to visvairāk vajag.....
;)

shēma

11. Jūnijs 2007, 09:15

Kaut kur klīda informācija, ka DC++ varot novilkt CD par w124 remontu krieviski. Tur bija shēmas, ja nemaldos. Man mājās plauktos tas disks mētājas, ja neesmu kādam iedevis "palasīt" - varu paskatīties. Kas tieši interesē shēmā, varbūt tāpat atcerēšos?

shēma

11. Jūnijs 2007, 16:36

nu man tur kautkādi vadi norauti un nezinu kur viņus vienot ,,baigi nesmuki izskatās ka ta kautkas tur karājas ... un vel kautkads spraužams sūdiņš...

P.S man tā proga pašam ir , bet man kompis krievu valodu nesaprot tapēc diezgan grūti kautko tur atrast...

shēma

11. Jūnijs 2007, 17:02

man kompi majas ir ari no DC novilku,
meginasu vakara pieslegties

shēma

11. Jūnijs 2007, 20:13

[user]258282|benq|[/user]nu man tur kautkādi vadi norauti un nezinu kur viņus vienot ,,baigi nesmuki izskatās ka ta kautkas tur karājas ... un vel kautkads spraužams sūdiņš...

P.S man tā proga pašam ir , bet man kompis krievu valodu nesaprot tapēc diezgan grūti kautko tur atrast...

nu nomaini regional setingos -> advanced -> language for non-Unicode programms uz krievu, pārstartē kompi un būs tev laime :)

shēma

11. Jūnijs 2007, 20:44

:D :D ....ok. pameģināšu... ;)
Tēma slēgta