Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
31. Janvāris 2007, 13:42
[user]2|SZ|[/user]kad ierubi vienu vai otru, var redzet, ka E rezhima robi parsledzas pie daudz zemakiem apgriezieniem, tas ir, neljauj stiept garakus robus.,..
.gif)
Tur pārāk saprast nevar jo ja normāli brauc pāri 2000rpm tāpat daudz neiet
31. Janvāris 2007, 13:52
[user]2|SZ|[/user]kad ierubi vienu vai otru, var redzet, ka E rezhima robi parsledzas pie daudz zemakiem apgriezieniem, tas ir, neljauj stiept garakus robus.,..
.gif)
tipa jā, un ir pareiza ideja, ka ieslēgts ir tas, kas ir redzams. Tā rakstīts grāmatiņā.
Un piekrītu, ka vecajiem starpības nekādas nav. Manējais kustās tieši tāpat, tikai varbūt mazliet lielāku patēriņu rāda uz ekonometra. Robu pastiepšanu manīt nevar... dinamikas izmaiņas arī manīt nevar. Varbūt kaut kas nav kārtībā??
Uz jaunā A4 FSI gan var manīt sporta režīma ieslēgšanu un robu pastiepšanu un apgriezienu turēšanu augstāk. bet tur taču pilnīgi viss elektronisks!
M103 jau varot strādāt pat ar atslēgtu elektroniku, cik nu tur tās vispār ir. Tās mērķis ir tikai pieregulēt kaut ko nevis darīt visu, kā ir jaunākiem modeļiem.
31. Janvāris 2007, 23:19
1. Nu nē, ieslēgts ir tas, kura apzīmējumu Tu redzi, kā sākumā teica SZ!
2. Bloķē aizmugurējo logu pacelāju pogas.
01. Februāris 2007, 11:00
Starpība starp to Standart un Economy, kā jau SZ teica, ir pārslēgšanās apgrizieni, bet ja brauc salīdzinoši mierīgi tad starpību praktiski nejūt. Starpība ir reāli jūtama tad kad pedāls ir nospiests grīdā un netiek laists vaļā, šādi Braucot ar standart robi pārslēgsies pie maksimāliem dzinēja apgrizieniem, bet braucot ar economy tas notiks pie zemākeim apgrizieniem.
01. Februāris 2007, 11:06
vispār es biki nesaprotu, bet man uz E patēriņš sanāk lielāks nekā uz S ..... :cry:
01. Februāris 2007, 11:18
kaadreiz buus jaapameera pateerinja atskiriibu, bet es domaaju ka man uz S buus lielāks...
01. Februāris 2007, 22:56
[user]2|SZ|[/user]vispār es biki nesaprotu, bet man uz E patēriņš sanāk lielāks nekā uz S ..... :cry:
Tad Tev tas S ir nevis Standart, bet Sport!
01. Februāris 2007, 23:39
[user]398|Renoir|[/user]
.gif)
tipa jā, un ir pareiza ideja, ka ieslēgts ir tas, kas ir redzams. Tā rakstīts grāmatiņā.
Un piekrītu, ka vecajiem starpības nekādas nav. Manējais kustās tieši tāpat, tikai varbūt mazliet lielāku patēriņu rāda uz ekonometra. Robu pastiepšanu manīt nevar... dinamikas izmaiņas arī manīt nevar. Varbūt kaut kas nav kārtībā??
Uz jaunā A4 FSI gan var manīt sporta režīma ieslēgšanu un robu pastiepšanu un apgriezienu turēšanu augstāk. bet tur taču pilnīgi viss elektronisks!
M103 jau varot strādāt pat ar atslēgtu elektroniku, cik nu tur tās vispār ir. Tās mērķis ir tikai pieregulēt kaut ko nevis darīt visu, kā ir jaunākiem modeļiem.
Pamēģini ar manējo pastiept, tad jutīsi, ka pārslēdzas ātrumi ar krietnu atšķirību...
02. Februāris 2007, 08:39
Pilnīgi piekrītu RICHY !!!!
:iagree: