Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
28. Janvāris 2007, 22:06
Tas ir tilts 30.00ls 11.75 lādēšanas releijs un pārējais darbs laikam!
29. Janvāris 2007, 08:08
Kas varētu būt par vainu
1.ka motora temperatūra ir ok bet siltums nāk tāds nekāds vakar piemēram braucot pa štrāsi prasījās siltāku?
2. ja ieslēdzot aizmugurējā loga apsildi paliek vājākas gaismas, tik nedaudz bet es ar savu aci varu saredzēt, tas pats notiek bremzējot kad ieslēdzas ABS!
29. Janvāris 2007, 08:42
man tāda nelāga sajūta, ka tev merša vietā būs iesmērējuši moskviču
29. Janvāris 2007, 08:47
[user]540|RICHY|[/user]man tāda nelāga sajūta, ka tev merša vietā būs iesmērējuši moskviču

Nu bēdīgs jau viņš bija domāju ka mazāk problēmas būs bet nē! Nu ko darīt citu jau neko pagaidām nepaņemšu, kādu laiku jāpamokas vel ar šo! 8D
29. Janvāris 2007, 09:18
kārtējo reizi esi visu izdarījis čerez ž**u. Iztērē naudu un pēc tam sūksties. Tev neliekas ka vajadzēja otrādi? Vispirms noskaidrot ko kā darīt, un cik kas maksāt un tad pieņemt lēmumu?
Es tak tev piedāvāju ģeneratoru...
29. Janvāris 2007, 09:32
Piedāvāji jau, bet tākā es rīgā auto talsos un serviss tur strādā tikai darba dienās tad nekas nesanāca! Nu ir jau tā, bet nekas!
29. Janvāris 2007, 12:23
[user]188304|becker|[/user]Kas varētu būt par vainu
1.ka motora temperatūra ir ok bet siltums nāk tāds nekāds vakar piemēram braucot pa štrāsi prasījās siltāku?
2. ja ieslēdzot aizmugurējā loga apsildi paliek vājākas gaismas, tik nedaudz bet es ar savu aci varu saredzēt, tas pats notiek bremzējot kad ieslēdzas ABS!
TErmostatu derētu nomainīt!
29. Janvāris 2007, 17:56
Tas, ka gaismaz paliek vājākas, nozīmē, ka tas, ko ieslēdz patērē daudz strāvas, bet nez, kāpēc viņam nepietiek! :?
29. Janvāris 2007, 17:58
Neesu savam ievērojis vai paliek tumšākas gaismas, bet motoram uz reiz paliek grūtāk.