14. Aprīlis 2012, 17:31
14. Aprīlis 2012, 20:38
14. Aprīlis 2012, 21:48
14 April 2012 21:38:07 naziitis rakstīja:
Universāliem aizmugures logu tiritājs biezi iziet no ierindas- vaina var būt pašā mehānismā,relejā. Kapēc domā ka beigts amortizators??? Nopuņķojies ar ellu? Ja amitis sauss, tad vaina var but pavisam cita. Amiti var pasutit jebkurā auto bodē vai pirkt lietotu- jauns ap 200Ls, lietots ap 50Ls. Man ir no sedana hidrauliskie amiši bet tie ir savādāki un universālim neder.
14. Aprīlis 2012, 22:08
14 April 2012 22:48:44 nazitis rakstīja:14 April 2012 21:38:07 naziitis rakstīja:
Universāliem aizmugures logu tiritājs biezi iziet no ierindas- vaina var būt pašā mehānismā,relejā. Kapēc domā ka beigts amortizators??? Nopuņķojies ar ellu? Ja amitis sauss, tad vaina var but pavisam cita. Amiti var pasutit jebkurā auto bodē vai pirkt lietotu- jauns ap 200Ls, lietots ap 50Ls. Man ir no sedana hidrauliskie amiši bet tie ir savādāki un universālim neder.
itka nau nopunkojies bet braucot pa zemes celu vai pa asfaltu kur kada bedrite taisni liekas ka sistu cauri un kautka apmeram uz to pusi
varbut vari pastastit ka parbaudit
15. Aprīlis 2012, 07:45
Pilnigi pareizi- sāc ar ellas limeņa pārbaudi. Lielais bačoks hidro ellai šofera pusē pie radiatora. Ja ellas pamaz meklē kur sulo un ir noplūde, ja ar ellu viss OK, tad Tevis aprakstitie simptomi ir raksturigi kad beigts hidroakumulators un nevis amitis. Tai pusē kur sit cauri maini tik nost un vajag būt OK.14 April 2012 22:48:44 nazitis rakstīja:14 April 2012 21:38:07 naziitis rakstīja:
itka nau nopunkojies bet braucot pa zemes celu vai pa asfaltu kur kada bedrite taisni liekas ka sistu cauri un kautka apmeram uz to pusi
15. Aprīlis 2012, 11:26
15 April 2012 08:45:24 naziitis rakstīja:Pilnigi pareizi- sāc ar ellas limeņa pārbaudi. Lielais bačoks hidro ellai šofera pusē pie radiatora. Ja ellas pamaz meklē kur sulo un ir noplūde, ja ar ellu viss OK, tad Tevis aprakstitie simptomi ir raksturigi kad beigts hidroakumulators un nevis amitis. Tai pusē kur sit cauri maini tik nost un vajag būt OK.14 April 2012 22:48:44 nazitis rakstīja:14 April 2012 21:38:07 naziitis rakstīja:
15. Aprīlis 2012, 16:09