Switch to full style
Instrumentu panelis, vadiņi, utt. utt.
Tēma slēgta

problēmas ar mitrumu pie spolēm

12. Janvāris 2012, 14:18

Nesen iegādājos V230 benzīndzinēja modeli, bet pēc nedēļas gan arī lietainos laikos mitrums tiek pie spolēm un svečvadiem un mašīna sāk raustīties, tagad reizi nedēļā rauju vāku nost un žāvēju, kas nav normāli. Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu ko man darīt?

12. Janvāris 2012, 14:38

Braukā lielus gabalus vai īsus? Īss gabals ir, piemēram, Rīgā no Purvciema līdz centram (apmēram 10 km).
Ja braukā īsus gabalus, tad problēma būs ar to, ka motors nepaspēj normāli uzsilt un iztvaicēt visu uzkrājušos kondensātu. Tā pati problēma ir arī ar eļļu, kurā uzkrājas ūdens. Līdz ar to, jā kādam braukājot tādā laikā, kad relatīvais gaisa mitrums ir 100% kompis rāda, ka eļļas līmenis ir pārāk augsts, nekādā gadījumā nedrīkst liet nost eļļu.
Protams, ka nav izslēgta arī kāda tehniska problēma, piemēram, izsisti svecesvadi, sadalītāja vāciņš un tādas lietas.
Kā risinājums, varētu palīdzēt silikona spreiss elektrosistēmām, ko var nopirkt auto detaļu veikalos.
Pēdējo reizi laboja Benzman - 12. Janvāris 2012, 14:38, kopā labots 1 reizi.

12. Janvāris 2012, 14:38

Varbūt kāds ir optimizējis motora aizsargpannas, t.i., novācis tās nost?

12. Janvāris 2012, 16:08

Nu man līdz darbam ir ko braukt 60km, tā kā tas nav īss gabals. Mēģināšu šodien nopūst sveču vadus. Man ir gan aizsargvāks svecēm gan panna zem motora, lai ūdens netiktu klāt.
Pēdējo reizi laboja AndrisB - 12. Janvāris 2012, 16:09, kopā labots 1 reizi.

12. Janvāris 2012, 18:05

Panna jau nav hermētiska.
Tēma slēgta